Kraj saradnje B92 i Jelene Kosanić Podunavac
Foto: Printskrin B92

Kraj saradnje B92 i Jelene Kosanić Podunavac

Društvo -
RDP B92 saopštava da posle 17 godina uspešne saradnje Jelena Kosanić Podunavac, jedan od osnivača televizije B92, odlazi i više neće biti deo našeg tima.

Posle razmimoilaženja u odlukama oko ukidanja ponoćnih vesti i preusmeravanja resursa informative na druge formate unutar kuće, doneta je sporazumna odluka, uz saglasnost obe strane.Zajedno sa timom novinara i urednika Jelena Kosanić Podunavac je proteklih godina, kao urednica informativnog programa učinila mnogo da vesti B92 istraju u objektivnom informisanju javnosti, slobodno i hrabro istražujući tamo gde se drugi ne usuđuju. To će i nadalje ostati uređivačka politika informativnog programa B92, jer je to naše trajno opredeljenje i ono što gledaoci od nas očekuju. Menadžment B92 se zahvaljuje Jeleni Kosanić Podunavac na izuzetnom zalaganju, savesnom i profesionalnom radu u proteklih 17 godina i želi joj uspeh u daljoj karijeri.

Podsetimo, Jelena Kosanić Podunavac je već 23 godine u novinarstvu. Radila je na NTV Studio B, u dnevnom listu "Naša Borba", nedeljniku " Evropljanin", kao i za nezavisne produkcije "VIN" Gordane Suše. 1999. godine zajedno sa Bojanom Lekić pokrenula je niz emisija u produkciji "ANEM" iz koje je nastala Televizija B92.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track