POVOLJNI USLOVI ZA VOŽNJU: Kolovozi suvi i prohodni, bez zadržavanja
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Stanje na putevima

POVOLJNI USLOVI ZA VOŽNJU: Kolovozi suvi i prohodni, bez zadržavanja

Društvo -
Putevi u Srbiji su suvi i prohodni, a intenzitet saobraćaja je umeren i odvija se uz dobru vidljivost, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Danas i u četvrtak, 31. marta od 07.00 do 18.00, na autoputu E -75, deonica Beška – Indjija, zbog obavljanja radova na sanaciji kolovoza u smeru Novi Sad - Beograd će doći do izmene režima saobraćaja.

Do 1. aprila su predviđeni radovi na poporavci kolovoza u blizini naselja Stepojevac, na državnom putu Beograd-Lazarevac.

Do 2. aprila zbog radova na pešačkoj stazi na državnom putu Beograd-Obrenovac, u naseljenom mestu Barič, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem saobraćaja.

Do 1. aprila predviđeni su radovi na poporavci kolovoza na deonici kod naselja Stepojevac, na državnom putu Beograd-Lazarevac.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične Policije, na graničnim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta, dok su višesatna zadržavanja na izlazu iz Srbije za terena vozila na prelazima Batrovci, Horgoš i Kelebija.

Zbog odrona zemlje i kamena i dalje je zatvoren put od Čačka, preko Zeoke do Guče, a kao alternativni put koristi se put preko Graba.

Zbog ulegnuća kolovoza zatvoren je put Brzeće - Kuršumlija u blizini mesta Blaževo kod sela Iričići.

Zbog snežnih padavina obustavljen je saobraćaj na državnom putu Odvraćenica - Preko Brdo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track