BIG BLUE: Ovog leta prvi put čarter letom do Skopelosa

BIG BLUE: Ovog leta prvi put čarter letom do Skopelosa

Društvo -
Prvi put ovog leta, zahvaljujući agenciji BIG BLUE do Skopelosa, najzelenijeg grčkog ostrva, možete i čarter letom. Avion sleće na pistu na ostrvu Skijatos, nakon čega vas čeka još 40 minuta uzbudljive vožnje trajektom do drugog po veličini ostrva Sporada. A onda i odmor u zelenim oazama koje se na povetarcu miluju s plavetnilom morske vode.

Ne zaboravite da boravak na ovom rajskom ostrvu s lakoćom goste opija hedonističkim zanosom s nenametljivom potrebom da ničim ne naruše tradicionalni kolorit čiji deo su i najuskusnije šljive koje rastu u Grčkoj...

Skopelos je netipično grčko ostrvo s obiljem vode i zelenila čiji nestvarni mir, s vremena na vreme, mogu da poremete jedino zvona sa ogrlica brojnih koza. U vreme Viznatije Skopelos je bio znan kao „mesto izgnanstva“ da bi danas izrastao u jednu od najomiljenijih turističkih destinacija čijoj lepoti je teško odoleti. I još nešto: na Mediteranu ovo ostrvo je poznato i kao „mesto gde se rađa vino“. Naravno, postoji još i hiljadu jedan razlog zašto je letovanje na Skopelosu istinski doživljaj.

Apartmani Elios
Apartmani Elios

Agencija BIG BLUE je za predstojeću sezonu na Skoplesu rezervisala za svoje goste više od 20 apartmana i hotela različitih kategorija. Treba naglasiti da prvi čarter put ovog meditaranskog raja s beogradskog aerodroma poleće već 18. juna. Smene su koncipirane na 10 dana, a iz ponude izdvajamo „za svakog po nešto“.

Apartmani Nina u mestu Neo Klima se mogu opisati kao velika radost za relativno malo novca. Smešteni su tik uz plažu s komforom koji zadovoljava i zahteve probirljivijih gostiju. Cena desetodnevnog aranžamana, s uračunatim avio-prevozom i svim transferima, kreće se već od 199 evra.

Hotel Afrodita, udaljen samo 10 kilometara od grada Hora, je već druga priča. Dva bazena i blizina plaže, komforne sobe s terasama, mir i jeka tišine, daruju mogućnost za odmor koji se pamti. Desetodnevni aranžman, na bazi noćenja s doručkom, košta već od 379 evra s uračunatim avio-prevozom.

Apartmani Elios Holidays su u centru mesta Neo Klima. Četiri zgrade povezane su u celinu, a svaka od klimazitovanih soba ima i balkon u okruženju cvetne bašte čiji mirisi deluju smirujuće. Udaljeni su 500 metara od Hovolo plaže, jedne od najlepših na ostrvu, ali su zato na par koraka od svih zbivanja. Samo za goste agencije BIG BLUE dvoje dece do 12 godine imaju gratis smeštaj. Aranžaman je napravljen na bazi polupansiona uz početnu cenu već od 499 evra.

Hotel Adrina Beach
Hotel Adrina Beach

Za one koji traže nešto luksuzniju varijantu preporuka je da odmor provedu u hotelu Adrina Beach (4*) koji je zapravo slika lepote koju daruje Skopelos. Apsolutno izdvojen u okruženju plavetnila mora s jedne i mirisa šume s duge strane, uz sadržaje koji nude mogućnost da ovaj raj ne napuštate ni jednog trenutka, nameće se kao idealno mesto za odmor sa sopstvenom plažom koju ukrašava nešto krupniji šljunak. Nestvarno čisto more čije se dno vidi golim okom, dva bazena s morskm vodom od kojih je jedan namenjen deci, komforne sobe s površinom od 25 kvadrata, taverne, bar...Treba naglasiti da je ovaj hotel, bez obzira na izdvojenost, zapravo izuzetno blizu mnogih drugih događanja što mu daje dimenziju idealnog za porodičn odmor. Aranžamini su desetodnevni i na bazi noćenja s doručkom. A cena – već od 759 evra s uračunatim avio-prevozom na čerter letu i svim drugim transferima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track