POŠTA I NA AERODROMU: Putnicima na raspolaganju sve usluge na dva šaltera
Foto: Tanjug Rade Prelić

Nova poslovnica na aerodromu "Nikola Tesla"

POŠTA I NA AERODROMU: Putnicima na raspolaganju sve usluge na dva šaltera

Društvo -

BEOGRAD - Na Aerodromu "Nikola Tesla" danas je otvorena poslovnica Pošte Srbije, koja ima dva šaltera, a domaćim i inostranim putnicima biće na raspolaganju sve poštanske i platne usluge.

Poštu na prvom spratu Terminala 2 za međunardni aviosaobraćaj otvorili su direktor JP "Pošta Srbije" Milan Krkobabić i v.d generalnog direktora Aerodroma "Nikola Tesla" Saša Vlaisavljević.

Putnicima će na raspolaganju biti i usluge "Vestern juniona", menjačnica, kao i mini poštanska prodavnica "Post šop", gde će moći da kupe poklone i suvenire. Krkobabić je rekao da je to bitan korak ka poboljšanju usluga aerodroma.On je naveo da je veoma važna saradnja te dve veoma uspešne kompanije u zemlji, koje, kako je dodao, rade profitabilno i konkurentno.

Krkobabić je podsetio da Pošta godišnje usluži 20 miliona klijenata, a da se na aerodromu ove godine očekuje čak pet miliona putnika. "Znamo da možda neće svih pet miliona koristiti usluge pošte, ali očekujem da dobar deo njih koristi naše usluge jer ovde će moći da razmene novac, budući da radimo i menjačke poslove, da koriste usluge Vestern juniona, a imaju i mogućnost direktnog transfera novca", rekao je direktor Pošta Srbije.

On je kazao da će u pošti na aerodromu raditi po dve radnice u smeni.Pošta će raditi od ponedeljka do petka od 8 do 19 sati, a subotom do 14 sati.Pošta Srbije, kao je kazao Krkobabić, planski širi I unapređuje svoju mrežu u gradskim centrima imajući u vidu specfične potrebe savremenih korisnika.

V.d. generalnog direktora aerodroma Saša Vlaisavljević rekao je da je Pošta poželjan i neophodan partner aerodromu, imajući u vidu i da se za dva meseca očekuje početak letova za SAD, kao i pet miliona putnika u toku godine."Obe komanije, i Pošta i Aerodrom poznati su po domaćinskom poslovanju i rekordnim poslovnim rezultatima i to nam je zajedničko", rekao je Vlaisavljević.

On je kazao da je veliki problem bio to što do sada nije bilo pošte na aerodromu ističući da će osim putnika usluge moći da koriste I zaposleni na aerodromu.Krkobabić I Vlaisavljevć su simbolično nakon otvaranja pošte, poslali pismo premijeru Aleksandru Vučiću I razmenili novac u novootvorenoj pošti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track