OPREZNO ZA VOLANOM: Kolovozi prohodni, ali mokri
Foto: Kurir

Stanje na putevima

OPREZNO ZA VOLANOM: Kolovozi prohodni, ali mokri

Društvo -

Kolovozi na putevima u Srbiji mestimično su vlažni, a saobraćaj se od jutros odvija bez zastoja, sapštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

AMSS upozorio je vozače na moguće nanose zemlje na putu, kao i na odrone na putevima koji prolaze kroz stenske useke i klisure, zbog čega im savetuje sporiju vožnju uz držanje većeg odstojanja, posebno na Đerdapskoj i Ibarskoj magistrali, pored Drine, Zapadne i Južne Morave.

U saopštenju se dodaje da je prohodnost na autoputevima i državnim putevima dobra, a da na graničnim prelazima nema zadržavanja vozila dužih od 30 minuta.

Saobraćaj je obustavljen, zbog aktivnog klizišta "Carevac", na putu Dub - Kostojevići, kao i na deonici Ub - Popučke - Iverak.

Zbog radova u zoni naselja Stepojevac, od 25. do 29. aprila saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila u zoni radova.

Do 27. aprila, od 07.00 do 17.00, radi se na kolovoznoj konstrukciji u krajnjem levom prolazu kroz čeonu naplatnu stanicu "Sirig", od petlje Zmajevo do petlje Novi Sad u smeru ka Subotici.

Na Obilaznici oko Beograda, od petlje "Dobanovci" do petlje "Bubanj potok", u toku su radovi u oba smera zbog čega će povremeno biti zatvorene brza ili zaustavna traka.

Javno preduzeće "Putevi Srbije" pozvalo je vozače da poštuju saobraćajnu signalizaciju postavljenu na deonicama na kojima su započeti radovi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja