TRADICIJA: Kurir proslavio krsnu slavu i 13. rođendan
Foto: Zorana Jevtić

Svečano u „Adrija medija grupi“

TRADICIJA: Kurir proslavio krsnu slavu i 13. rođendan

Društvo -

U prostorijama redakcije je tim povodom organizovano tradicionalno sečenje slavskog kolača, a taj čin je obavio protojerej Marko Kojić iz Crkve Svetog Marka u Beogradu

Kurir je juče proslavio svoju krsnu slavu Ðurđevdan. Ovaj dan nije značajan samo zbog nastavljanja tradicije već i zbog toga što je prvi broj Kurira izašao upravo na Ðurđevdan 2003. godine.U prostorijama redakcije je tim povodom organizovano tradicionalno sečenje slavskog kolača, a taj čin je obavio protojerej Marko Kojić iz Crkve Svetog Marka u Beogradu.NajuticajnijiProtojerej Kojić je rekao da je lepo što se jedna ugledna informativna kuća kao što je „Adrija medija grupa“, zajedno sa svojim dnevnim listom Kurir, odlučila da i na ovaj način obeleži svoju slavu nakon odlične inicijative - poklona krstića, koji je darovan svim pravoslavnim vernicima za Vaskrs. On je ocenio da je lepo što se jedna naša kompanija rešila da na ovaj način poštuje veru svog naroda.

Svetkovina. Protojerej Marko Kojić iz Crkve Svetog Marka
Svetkovina. Protojerej Marko Kojić iz Crkve Svetog Marka

Jučerašnjoj svečanosti su prisustvovali predsednik kompanije „Adrija medija grupe“ Aleksandar Rodić, generalni direktor Ivana Slović Krčadinac, direktor Grupe dnevnih izdanja Dejan Wolf, kao i zaposleni, koji su se potom vratili svojim obavezama - stvaranju Kurira, najuticajnijih dnevnih novina na Balkanu, kao i brojnih drugih izdanja naše kuće.RekordiInače, da podsetimo, osim pravoslavnog krstića za Vaskrs, Kurir je i u jučerašnjem broju imao poklon za svoje čitaoce, i to nalepnicu s natpisom „Bog čuva Srbiju“. Valja napomenuti da je prvi broj redizajniranog Kurira, koji je objavljen kao praznični trobroj, prodat u rekordnom tiražu, koji je premašio 160.000 primeraka. Redakcija Kurira se zato zahvaljuje čitaocima na ukazanom poverenju.B. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track