APEL: Pomozimo blizancima Milici i Mihailu za bolje sutra!

Vaše malo njima je sve

APEL: Pomozimo blizancima Milici i Mihailu za bolje sutra!

Društvo -

Mihailo, Miličin brat blizanac, rođen je sa čitavih 1% šanse da preživi, ali njegova želja i volja za životom je pobedila

Humanitarna fondacija „Novi Beograd“ (www. budihuman. rs) sakuplja novčana sredstva za lečenje Milice i Mihaila Lukića. Milica je jedno od dvoje prevremeno rođenih blizanaca i ima dosta dijagnoza. Brojni lekari prate njeno stanje, ali je najveći problem to što još uvek ne hoda, ne sedi stabilno, kasni u psihomotornom razvoju, i to joj u mnogome otežava da se uključi u normalan život. Mihailo, Miličin brat blizanac, rođen je sa čitavih 1% šanse da preživi, ali njegova želja i volja za životom je pobedila.

Posle nekoliko teških operacije i svakodnevne borbe za život posle godinu dana došao je svojoj kući. Za njihov napredak potrebni su brojni tretmani, operacije za koje je potrebno mnogo novca. Zato roditelji mole sve dobre i humane ljude za pomoć kako bi Milica i Mihailo mogli da se nadaju normalnijem životu i boljem sutra.Da biste pomogli Milici i Mihailu, upišite 142 i pošaljite SMS na 3030.* Cena poruke je 100 dinara (PDV se ne naplaćuje)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja