Najnovije vesti

ZAJEDNIČKI PRUŽAMO NAJBOLJE NAŠEM DRUŠTVU
Foto: Kurir

Saradnja dva velika lidera

ZAJEDNIČKI PRUŽAMO NAJBOLJE NAŠEM DRUŠTVU

Društvo

Adria Media Grupa i Ekonomski fakultet Beogradskog univerziteta potpisali su danas Memorandum o saradnji.

“Dva velika lidera, Ekonomski fakultet u akademskom svetu, AMG u medjskoj sferi započeli su saradnju utemeljenu na pravim vrednostima. Ove dve velike kuće su prirodni partneri, koje će od sada, zajedničkim snagama, našem društvu, a pre svega mladima, ponuditi najbolje, rekao je direktor korporativnih komunikacija AMG Nikola Papak.

Dr Dragan Lončar, prodekan za saradnju sa privredom Ekonomskog fakulteta, istakao je zadovoljstvo što je potpisan Memorandum o saradnji sa vodećom izdavačkom kućom u Srbiji.

“Navedenim Memorandumom otvaramo mogućnost studentima da steknu praktična znanja i veštine kroz obavljanje prakse u kompaniji, organizovanjem gostujućih predavanjia menadžera kompanije na fakultetu, terenskom nastavom i dr,” rekao je dr Lončar.

Ekonomski fakultet u Beogradu u proteklih šest meseci uspostavio je saradnju sa više od 150 kompanija i institucija, čime je, samo u ovoj godini, obezbedjena praksa za više od 700 studenata. Prema istraživanjima Ekonomski fakultet se nalazi pri vrhu liste najtraženijih fakulteta u Srbiji.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...