VOZOM NA MORE: Od 3. juna sezonski voz Panonija od Subotice do Bara
Foto: Dragana Udovičić

VOZOM NA MORE: Od 3. juna sezonski voz Panonija od Subotice do Bara

Društvo -

BEOGRAD - Međunarodni sezonski voz Panonija počeće 3. juna da saobraća od Subotice do Bara, saopštio je Medija centar Železnica Srbije ad.

Voz će svakodnevno do 4. septembra odnosno tokom letnje turističke sezone polaziti iz Subotice u 18.30 sati i preko Novog Sada (21.32 sati) i Novog Beograda (22.51 sati) po redu vožnje stizati u Bar ujutru u 10.49 sati.

U povratku iz Bara, od 4. juna do 5. septembra, Panonija će svakodevno polaziti u 17.00 sati, sa dolaskom u Novi Sad ujutru u 6.02 sati, a u Suboticu u 9.09 sati.

Vozna karta u drugom razredu voza sa rezervacijom sedišta, od Subotice do Bara iznosi 30 evra, a na relaciji Novi Sad - Bar 26,80 evra. Cene ležaja i postelja na relacijama od Subotice, Novog Sada i Beograda do Bara su nepromenjene i iznose: u kušet kolima šest ili devet evra (šest ili četiri ležaja u kabini).

Cena postelje u turist kabini (kabina sa tri ležaja) je 15 evra, u dubl kabini (dva ležaja) 20 evra, a u singl kabini (jedan ležaj) 45 evra. Sve cene su izražene u evrima, ali je plaćanje u dinarskoj protivvrednosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track