(VIDEO)KESIĆ: Zlobnici su hteli da me posvađaju sa mojom Republikom Srpskom
Foto: Dragan Kadić

Neće proći

(VIDEO)KESIĆ: Zlobnici su hteli da me posvađaju sa mojom Republikom Srpskom

Društvo -

Zoran Kesić, autor emisije 24 minuta potvrdio je da policija radi na slučaju pretnji koje su mu upućene prethodnih dana putem društvenih mreža. Niko me neće posvađati sa Republikom Srpskom, rekao je Kesić.

Povodom objavljenog snimka, Kesić je za BN TV poručio da će onaj ko je to uradio odgovarati i da je slučaj već u rukama policije.

“Kao što mi u emisiji i ja lično, snosimo odgovornost za svaku izrečenu reč u “24 minuta “ i spreman sam na konsekvence zbog eventualne pogrešne reči u emisiji, tako će i taj koji je to napravio snositi konsekvence zbog svoje reči i zbog "targetiranja" mene i moje emisije kao legitimne mete! Policija već radi svoj posao i dobro radi svoj posao i jedva čekam da vidim do kakvog će zaključka da dođe - kaže Kesić.

Simptomatično je, kaže on, što se sporni snimak iz septembra 2014. godine tek sada pronalazi.

“I da se jedna benigna šala predstavlja kao uvreda građana u Republici Srpskoj", zaprepašćen je Kesić.

Vinovnici spornog dogadjaja nisu štedjeli na “kreativnosti”!

“Tu šalu su namontirali da ja još kažem "budale"! "Budale" jeste moja uzrečica i bila je u toj emisiji, ali ne gradjanima Banjaluke i Republike Srpske, nego ko zna kome. Taj skeč se završava riječima POZDRAV NAŠIM GLEDAOCIMA U BANJALUCI! Naravno, to nekome nije odgovaralo, nego je umesto toga ubacio reč 'budale'", pojašnjava popularni voditelj i poručuje da ga sa Srbima u Republici Srpskoj niko neće zavaditi.

“Da neko od mene pravi da mrzim svoj narod, e pa, brate, neće ti proći i snosićeš konsekvence za to što si uradio . Ja sam ponosan što sam Srbin, ja sam patriota. Ja želim da Srbija i Srbi i u Srbiji, i u Republici Srpskoj, i gde god ih ima, budu pametni, lepi, srećni, bogati ljudi... I, pre svega, inteligentni ljudi, koji razmišljaju svojom glavom. Cenim i volim naš narod! I neko mene da "nabedi" da nisam patriota, da sam mrzitelj Srba, e, pa neće ti proći", jasan je Kesić.

Razgovor za BN televiziju ovako je završio: “Živela Banjaluka, živela Republika Srpska”.

http://www.youtube.com/watch?v=_gAdrFKQHcA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track