PAŽNJA! VELIKO JULSKO TOPLJENJE CENA!
Foto: PR

Atlas salon nameštaja

PAŽNJA! VELIKO JULSKO TOPLJENJE CENA!

Društvo -

Velika julska rasprodaja do 70% izloženih modela italijanskog brenda Pensarecasa.it + 20% popusta na sve nove porudžbine samo u Atlas salonu nameštaja!

Predstavljamo vam neverovatnu ponudu kompanije Atlas I njenog partnera Pensarecasa.it, eminentnog italijanskog proizvođaca pločastog nameštaja, koji svoju tradiciju gradi još od 1968 godine.

Pensarecasa.it je prsutna na našem tržištu od septembra prošle godine I to samo u Atlas salonu nameštaja u Beogradu.Upravo na tom mestu, samo u mesecu julu, možete pronaći moderne dnevne boravke, funkcionalne kuhinje i udobne spavaće sobe, po čak 70% nižim cenama.

Veliki izbor završne obrade frontova, najkvaliteniji okovi i soft-closing mehanizmi, kao i široka paleta asesoara, omogućavaju da se odgovori na sve vaše želje i potrebe i da se vaš dom pretvori u oazu udobnosti i funkcionalnosti uz nikad bolji odnos cene I kvaliteta.

Kuhinje koje su popustu od 50-60% su opremljene najkvalitetnijim slavinama i sudoperama kao što su Franke i Blanco, a uz to kompanije su pripremile dodatni popust od 5% ukoliko ih odaberete u kompletu sa vec sniženim Bosch, Electrolux, Beco,Gorenje, I mnogim drugim kuhinjskim aparatima svetski poznatih brendova. Spavaće sobe I dnevni boravci su sniženi do 50%, ali je takođe obezbeđena I podrška stručnog tima za potrebe prepravki postojećih modela, ukoliko za tim postoji potreba.

I ne samo to! Pored velike rasprodaje izloženih modela, očekuju vas dodatni popusti od 5% ili 10% ukoliko kupite vise od jednog ponuđenog artikla, kao I 20% popusta sve nove porudžbine u mesecu julu. Zaista, jedna od onih ponuda koja se ne propušta.

Ono sto je bitno napomenuti jeste da se svi proizvodi, pored visokih standarda u pogledu dizajna, odlikuju visokim kvalitetom - koriste se vodootporni paneli od univera klase E1 (ekološki sertifikat koji garantuje minimalno korišćenje formaldehida, odnosno minialnu emisiju štetnih materija) čime zadovoljavaju standarde Evropske unije.

Na Atlas web sajtu www.atlasuzice.com možete pogledati eletronski katalog sa kompletnom ponudom I svim neophodnim informacijama.

Salon nameštaja “ATLAS

Bul.Arsenija Čarnojevića 69a, Prekoputa Kombank arene BEOGRAD

telefon:+381(011)2400-987

atlas.salonbg@gmail.com

Radno vreme: Ponedeljak-subota od 10-21h

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track