SPREMA NAM SE PAKAO: Sutra 33, a u utorak i sredu i do 37, osveženje stiže u...
Foto: Nebojša Mandić

Meteorolozi upozoravaju na tropske dane pred nama

SPREMA NAM SE PAKAO: Sutra 33, a u utorak i sredu i do 37, osveženje stiže u...

Društvo -

BEOGRAD - U Srbiji će sutra biti sunčano i toplo sa najvišom temperaturom do 33 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.


U Srbiji će u nedelju najniža temperatura biti od 10 do 19, najviša od 29 do 33 stepena. Duvaće vetar slab, promenljivog smera, u Timočkoj krajini umeren zapadni.

U Beogradu će sutra biti sunčnao i toplo, duvaće vetar slab, promenljivog smera. Najniža temperatura 19, najviša 30 stepeni.

U upozorenju za područje Srbije RHMZ najavljuje da će u utorak i sredu, 12. i 13. jula, biti veoma toplo sa najvišom temperaturom od 34 do 37 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana do 17. jula, u ponedeljak, utorak i sredu biti pretežno sunčano i veoma toplo sa najvišom temperaturom od 33 do 37 stepeni. U utorak uveče ponegde na krajnjem severozapadu pljusak sa grmljavinom. U sredu posle podne, uveče i noću osveženje, mestimično pljuskovi i grmljavina.

Od četvrtka promenljivo i svežije za osam do 12 stepeni, vetrovito, ponegde kratkotrajna kiša, pljuskovi i grmljavina, najavljuje RHMZ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track