ZA ONE KOJI SU UZELI KREDIT U ŠVAJCARCIMA: Osnovano udruženje CHF Srbija
Foto: Shutterstock

Prvi sastanak u Novom Sadu

ZA ONE KOJI SU UZELI KREDIT U ŠVAJCARCIMA: Osnovano udruženje CHF Srbija

Društvo -

NOVI SAD - Prvi sastanak novoosnovanog udruženja CHF Srbija – Centar za zaštitu korisnika bankarskih usluga održaće se u 18 časova u petak, 5. avgusta, u Novom Sadu.

Građani zainteresovani za ciljeve i smernice, kao i za eventualno pristupanje i uzimanje aktivnog učešća u radu udruženja, mogu doći kod Miletićevog spomenika u vojvođanskoj prestonici.

„Oko 18.15 sati gde će nam se pridružiti i gosti, održaće se sastanak. Tom prilikom predstavićemo vam smernice budućeg rada udruženja kao i ciljeve rada udruženja. Gosti koji će prisustvovati sastanku izneće trenutnu situaciju sa kreditima, mogućnostima u vezi sa njima, a biće otvoreni da odgovore i na sva pitanja u vezi sa kreditima na koje do sada niko nije dao odgovor“, sapštio je jedan od osnivača udruženja, Stojan Polić.

On je dodao da ne postoji i da nema lakog rešenja za situaciju u kojoj se dužnici nalaze i poručuje da niko od zaduženih ne očekuje da će u petak njegov ili bilo čiji kredit biti rešen.

„Ako budemo složni i jedinstveni mislim da ćemo i ovaj problem prevazići“. Građani koji budu želeli da se priključe udruženju moći će to da urade na kraju sastanka. Naglašeno je da za sada neće biti nikakvih novčanih izdvajanja ili plaćanja članarine.

(Beograd News)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track