Podelili ljubavnu priču i osvojili putovanje za dvoje
Foto: Kurir

Učestvujte Nagradna akcija agencije „Travelland“ i Kurira

Podelili ljubavnu priču i osvojili putovanje za dvoje

Društvo -

Pokažite da romantika i prava ljubav još uvek postoje, a mi ćemo vas za to nagraditi letovanjem

Dnevne novine Kurir i turistička agencija „Travelland“ organizuju tokom celog avgusta super akciju pod nazivom „Vreme je za ljubav“. Svakodnevno poklanjamo putovanje za dvoje, a uslov da osvojite odmor iz snova je krajnje jednostavan.

Naime, potrebno je da napišete svoju ljubavnu priču i da isečete kupon koji svakodnevno objavljujemo u Kuriru. Kupon zalepite na priču i pošaljite na adresu Kurirove redakcije (Vlajkovićeva 8, Beograd). Članovi stručnog žirija, nakon što iščitaju sve pristigle radove, biraju pobednike jednom nedeljno, a oni osvajaju putovanje za dvoje. Jedan od prošlonedeljnih dobitnika je Verica Krsmanović (31) iz Beograda, koja nam je otkrila da je jedno upoznavanje putem popularne društvene mreže dovelo do romantične ljubavne priče, koja je potom krunisana srećnim brakom i detetom. Prenosimo vam deo priče o tome kako je sve počelo:

„Vreme na Fejsbuku i nije tako zabavno ukoliko nemaš adekvatnu osobu za dopisivanje u inboksu“, pomislih baš u momentu kad me je nepoznati dečko (ili bolje rečeno muškarac, priliči mojim godinama), trgao porukom: „Hajde pošalji mi zahtev, ne bih želeo da ispadne kliše, a i sasvim sam siguran da ti je minimum njih sto poslalo zahtev za prijateljstvo.“

Zaintrigirana ovakvom porukom, tako drugačijom od drugih, to sam i učinila. Počeli smo da se dopisujemo, ja pomalo nezainteresovana odgovarala sam na pitanja i uzvraćala mu na isti način. „Bože, da li je moguće da imamo toliko zajedničkog“, pomislila sam čitajući odgovore. Kako nije bio mnogo „rečit“ onlajn, samo mi je „bubnuo“ svoj broj telefona u inboks, uz slatku rečenicu: „Ej, evo ti moj broj... Pa... Ako ti ikada bude potrebno da... Znaš... Popričaš s nekim ko je tako TI, javi se.“ Zbunjena, brzinski sam nažvrljala njegov broj na parčetu papira i otud mi se stvorila samo jedna pomisao:

„Zašto da ne?! Uostalom, nisam dugo komunicirala ni sa kim... tako zanimljivim.“

Pošaljite i vi svoju ljubavnu priču i osvojite romantično putovanje za dvoje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track