NOVI V.D. DIREKTORI: Dejan Ćika i Vesna Stefanović na čelu Skijališta i Laze Lazarević
Foto: Dragana Udovičić

Objavljeno u Službenom glasniku

NOVI V.D. DIREKTORI: Dejan Ćika i Vesna Stefanović na čelu Skijališta i Laze Lazarević

Društvo -

BEOGRAD - Za novog vršioca dužnosti Javnog preduzeća Skijališta Srbije imenovan je Dejan Ćika, a za v.d. direktora Klinike za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević, Vesna Stefanović, objavljeno je u Službenom glasniku.

Dužnosti su razrešeni Dejan Ljevnaić sa mesta direktora Skijališta Srbije, odnosno Slavica Djukić Dejanović sa mesta Klinike za psihijatrijske bolesti.

Dužnosti je razrešen i generalni direktor Pošte Srbije Milan Krkobabić.

Objavljeno je i da je za državnog sekretara u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture postavljena Aleksandra Damnjanović, u Ministarstvu finansija Nenad Mijailović, u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić, Ministarstvu privrede Dragan Stevanović, a Ministarstvu rudarstva i energetike Mirjana Filipović.

Državni sekretar u Minisarstvu pravde je Radomir Ilić, u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave Željko Ožegović, u Ministarstvu odbrane Nenad Nerić, u Ministarstvu prosvete i nauke Gordana Predić, Ministarstvu zdravlja Berislav Vekić, a u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nenad Ivanišević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja