(FOTO) LAKŠE JE NEGO ŠTO MISLITE: Evo šta će vam dati energiju za čitav dan!
Foto: PromoPromo

(FOTO) LAKŠE JE NEGO ŠTO MISLITE: Evo šta će vam dati energiju za čitav dan!

Društvo -

Svaka neumerenost šteti zdravlju, zato je važno uvek težiti balansu. A put do balansa je bliži nego što mislite.

Dan nam traje sve kraće, radno vreme sve duže, pa u gužvi lako zaboravimo da svom organizmu pružimo neophodnu energiju iako je besomučno trošimo.

Kada se iz takvog života sledećeg dana krene u osvajanje jednog od najviših vrhova Srbije, potrebna je dodatna snaga.

Uz nove proizvode kompanije Imlek, ta snaga nam je na dohvat ruke. A kako bolje predstaviti Balans Plus Protein proizvode, nego na jednom adrenalinskom vikendu na Kopaoniku!

Balansiranje na Pančićevom vrhu
Balansiranje na Pančićevom vrhu

Kako bi za svako bilo po nešto, tu su jogurt, čoko šejk i kiselo mleko, koji imaju povećani sadržaj proteina u odnosu na sve ostale mlečne proizvode pružili su neophodnu energiju.

Proteini su osnovna gradivna komponenta svih ćelija u telu, a posebno mišića. Njihova uloga je da obnavljaju i grade mišiće, a ujedno su i izvor energije pri velikim naporima, zbog čega su od esencijalnog značaja za sportiste i rekreativce.

Ivan Zorić, tehnolog kompanije Imlek
Ivan Zorić, tehnolog kompanije Imlek

"Uz nove Balans Plus Protein mlečne proizvode, svaki sportista i rekreativac, ali i svako ko troši snagu na mnoštvo obaveza u toku dana, moći će da ima svoju pojačanu dnevnu dozu proteina, koja će im obezbediti neophodnu energiju i regenerisati mišićna tkiva nakon različitih sportskih aktivnosti. U paleti Balans Plus Protein proizvoda nalaze se jogurt, čoko šejk i kiselo mleko, a zbog velikog interesovanja čitav portfolio obogaćen proteinima biće proširen", istakao je Jovan Bugarčić, menadžer kategorije kiselomlečnih proizvoda kompanije Imlek.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track