Ovaj čovek mi je uzeo stan!

Stanodavci, oprez

Ovaj čovek mi je uzeo stan!

Društvo -
Na Jutjubu osvanuo snimak na kojem Goran Milovanović govori o kupovini nekretnina, a živi u stanu Radoslava Davidova i ne plaća mu stanarinu

BEOGRAD - Nasamareni!„Pazite se Gorana Milovanovića. Ne primajte ga u stan i izbegavajte ga ako ga sretnete. Dotična persona zavila je u crno veliki broj naivnih ljudi.“Ovo su neki od komentara na Jutjubu ispod videa na kojem se vidi kako član Udruženja podstanara „Velegrad“ Goran Milovanović u emisiji emitovanoj na RTS govori o kupovini nekretnina, iako se pre devet meseci uselio u stan Radoslava Davidova, kome ne plaća stanarinu i ne dozvoljava mu da uđe u sopstveni objekat.- Jeste, to je on. On mi je uzeo stan. Samo hoću da se ova agonija završi - očajnički nam je rekao Davidov, koji je Milovanoviću u novembru isključio struju kako bi ga naterao da se iseli, ali u tome nije uspeo.Posle teksta u Kuriru našoj redakciji javili su se ljudi koji su hteli da upozore one koji izdaju nekretnine.- Taj Goran Milovanović pravi haos po Novom Beogradu. Mojoj komšinici u Jurija Gagarina uvalio se u stan. Žena nije mogla da ga izbaci nekoliko meseci - priča naša sagovornica sa Novog Beograda.Milovanović je vrlo mirno prokomentarisao ove natpise, braneći se time da nije prekršio zakon.- I zakon i moral mi kažu da nisam kriv, to ću i dokazati. Moja savest je čista, a vi pišite šta hoćete - rekao nam je Milovanović.Advokat Goran Radović za Kurir kaže da loš Zakon o obligacionim odnosima otežava procesuiranje sudskih odluka u ovakvim i sličnim slučajevima.- I najstručnije zaključeni ugovor neće pomoći da se nesavesni zakupac iseli iz stana. Nesavesna ugovorna strana ima predviđene posledice, ali u Srbiji se i najjednostavniji predmet po žalbi čeka godinama - izričit je Radović.

Komentari na Jutjubu♦ Goran Milovanović glavom i bradom. Uzurpator tuđe imovine i neplatiša kirije, komunalija, kompletne režije. Medijska atrakcija Udruženja podstanara, koje mu daje pravnu i policijsku zaštitu i normalnog čoveka tera u beznađe.♦ Pa ova gnjida od čoveka se uselila drugaru u stan, a pritom ne plaća kiriju ni komunalije već šest meseci. ♦ Naš zakon i naša država su takvi da štite ološ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track