OVAJ ČOVEK JE SPASAO 11 DECE OD ZIME: Potez stolara Mileta vraća veru u ljude!
Foto: Printscreen

Otišao korak dalje!

OVAJ ČOVEK JE SPASAO 11 DECE OD ZIME: Potez stolara Mileta vraća veru u ljude!

Društvo -

Milorad Jurković (45), daleko poznatiji kao stolar Mile, pravi i besplatno poklanja stolice za decu porodicama koje ne mogu da ih priušte. Iako se čini da nema kraja oduševljenjima, ovaj put otišao je korak dalje!

Mile je krajem oktobra na svojoj novoj Fejsbuk stranici zamolio sve da pomognu porodici koja ima 11 dece i nema novca da kupi drva za zimu.

Iako im je već poklonio stolice za decu, nije mogao da sedi skrštenih ruku kada je video u kakvim uslovima žive.

"Hajde da pomognemo, potrebna drva jer zima stiže. Ko može da se odrekne kutije cigareta danas mnogo će značiti. I nemojte molim vas kritike, svako jutro pred prodavnicama se ispijaju piva na gajbe i svi to vidimo i ne komentarišemo. Ovi ljudi su vredni, časni i pošteni.. Oni ne traže, JA molim za njih", napisao je Mile na Fejsbuku uz sliku predivne poroidce kojoj je želeo da pomogne.

Nekoliko dana kasnije pokazao je da nije od onih koji samo pričaju po društvenim mrežama, skupljaju lajkove i ništa ne rade. Pojavio se pred kapijom porodice Đurić sa kamionom punim drva i lepim iznenađenjem za klince - igračkicama.

On se posebno zahvalio svim ljudima koji su pomogli u ovoj akciji, a 11-oro dece porodice Đurić će ovu zimu provesti srećni i zgrejani. Njihovi osmesi govore više od 1.000 reči!

STOLAR MILE PONOVO ODUŠEVIO SRBIJU: Evo kako se zahvalio svima i UZVRATIO UDARAC Fejsbuku!

FEJSBUK GA KAZNIO: Mile stolar pravi BESPLATNO hranilice za bebe, a evo šta mu se sad desilo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track