KURIR TV GUŽVA NA ŠTANDU AMG Gost Borisav Jović: Srbiju je upropastila Kraljevina Jugoslavija!
Foto: Nebojša Mandić

SAJAM MEDIJA: Družite se danas s košarkašima, glumcima i piscima! Evo ko nam sve dolazi

KURIR TV GUŽVA NA ŠTANDU AMG Gost Borisav Jović: Srbiju je upropastila Kraljevina Jugoslavija!

Društvo -

Posetite štand najveće medijske kuće na Balkanu Adria Medija Grupe na Sajmu medija

Za vas smo pripremili raznovrsne sadržaje za sve uzraste. Dobro došli.

1 / 11 Foto: Nebojša Mandić

Štand Adria Medija Grupe danas je obišlo na stotine posetilaca Sajma medija, a sve naše čitaoce i posetioce pozdravio je glavni urednik brenda Kurir Nemanja Pajić naglasivši da je dnevni list Kurir najuticajniji na medijskom tržištu.

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

14.57 - Danas smo na štandu AMG ugostili uvek vedru Branku Veselinović, koja je rekla da rado čita novine, a sa nama je podelila i deo svojih sećanja kako je to bilo družiti se sa Desankom Maksimović i Ivom Andrićem. Ona je apelovala na penzionere, pogotovo svoje vršnjake, da pomognu mladima.

- Ne stidite se starosti! Ja pišem, slikam, obišla sam sve kontinente... - rekla je Branka zračeći neverovatnom životnom snagom.

Foto: Kurir TV
Foto: Kurir TV

14.29 - Gost na štandu AMG je Borisav Jović, nekadašnji SFRJ političar, koji je rekao da su narodu nekada bile govorene neistine i da je narod potpuno pogrešno obavešten kada je reč ne samo o Titu nego i čitavom periodu posle Drugog svetskog rata.

Foto: Kurir TV
Foto: Kurir TV

On je naglasio da je Srbiju upropastilo stvaranje Kraljevine Jugoslavije kao i da je jedna od najvećih zabluda da su Srbi i srpski narod ikada istinski učestvovali u sudbinskim odlukama u Jugoslaviji.

14.25 - Najmlađi gosti uvek su i najslađi! Na našem štandu VR naočare isprobala je i mala Iskra, ćerkica TV voditeljke Irine Radović...

Foto: Kurir TV
Foto: Kurir TV

koja je na pitanje hoće li kad poraste biti voditeljka kao njena mama rekla kao iz topa: Nema šanse i pobrala silne osmehe svojom iskrenošću...

Foto: Kurir TV
Foto: Kurir TV

14.20 - Gost na AMG štandu bio je košarkaš Stefan Birčević...

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

koji je rekao da svakodnevno čita Kurir kad je u Srbiji!

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

14.13 - Gost Adrija medija grupe na štandu AMG je Vesna Stanojević, koordinatorka Sigurne kuće, u sklopu velike akcije Kurira "Stop nasilju". Naglasivši da je teška nedelja za nama kada je reč o porodičnom i posebno nasilju nad ženama, Vesna je govorila o potencijalnim izmenama zakona na ovom polju ali i pohvalila Kurira za pokretanje jedne ove akcije. Stanojevićeva je najavila da ne samo žena već sve žrtve nasilja treba da znaju da ima onih koji mogu da im pomognu kao i da pomoć obavezno treba da zatraže, pre svega policije.

Foto: Kurir TV
Foto: Kurir TV

Petak 28. oktobar

Kurir

od 14 časova

Gosti: Borisav Jović, autor romana "Kako su Srbi izgubili vek", Vesna Stanojević, koordinatorka Sigurne kuće, Milica Dabović, košarkašica, glumica Marija Petronijević, pisac Vladan Matijević i mnogi drugi.Live streaming na Kurir.rs

Subota 29. oktobar

od 13 časova Story kidsKreativne radionice za decu

od 16 čaosva Espreso.co.rsPopularna akcija Espreso helijum

Nedelja 30. oktobar

od 13 časova

NewsweekGosti: Eva Ras i Aleksandar Đuričić - roman "Posle fajronta", Marko Čkonjević i deo glumačke ekipe filma "Dobra žena", Muharem Bazdulj - 400 godina od smrti Vilijama Šekspira.Kratki filmovi

#ShakespeareLives

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track