REBIĆ OBIŠAO POVREĐENOG POLICAJCA: Nećemo dozvoliti da policajci budu glineni golubovi kriminalcima
Foto: MUP Srbije

Ko se usudi da napadne pripadnika MUP, biće kažnjen

REBIĆ OBIŠAO POVREĐENOG POLICAJCA: Nećemo dozvoliti da policajci budu glineni golubovi kriminalcima

Društvo -

BEOGRAD - Policajca Marka Rvovića, koji je povređen prilikom hapšenja narko dilera u Beogradu, danas je u Kliničkom centru posetio v.d. direktor policije Vladimir Rebić, koji je poručio da se neće dozvoliti da policajci budu meta ili "glineni golubovi" kriminalcima.

Rebić je istakao i da će biti adekvatno kažnjeni svi koji se usude da napadnu policajca na izvršenju zadatka.Rebić je rekao da je policajac Rvović zadobio teži prelom noge sprečavajući narko dilera u prodaji droge.

"Učinioci tog krivičnog dela su zahvaljujući Marku i njegovim kolegama uhapšeni. Ovde smo da vidimo kako teče njegov oporavak, da mu pružimo podršku i poželimo brz povratak porodici i poslu koji već 11 godina predano obavlja", rekao je Rebić, a navodi se u saopštenju MUP.

Rebić se zahvalio zaposlenima u KCS na požrtvovanju i pomoći koju nesebično pružaju policijskim službenicima uvek kada je potrebno.

Povređenog policajca, sa Rebićem je posetila i sekretar Uprave kriminalističke policije Dijana Hrkalović. Marko Rvović i njegov kolega Đurađ Ignjatović povređeni su na Paliluli u Ulici Starine Novaka prilikom hapšenja muškarca koga su zatekli u prodaji droge. Za osumnjičenim, koji je povredio policajce, bila je raspisana poternica Kazneno-popravnog zavoda u Požarevcu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track