OPREZNO ZA VOLANOM: Prilagodite brzinu zbog jakih udara vetra
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Stanje na putevima

OPREZNO ZA VOLANOM: Prilagodite brzinu zbog jakih udara vetra

Društvo -

Zbog vetrovitog vremena u košavskom području sa povremeno jakim udarima vetra u Banatu, vozačima se savetuje veća opreznost na putevima u ovim područjima, a posebno na mostovima i nadvožnjacima na kojima treba voziti pažljivije i sporije, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

Dobra je prohodnost na putevima ali zbog lepog vremena ima i više radova pa se na pojedinim deonicama vozi usporenije, a pojedine deonice su zatvorene pa se ide zaobilaznim putevima.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na graničnim prelazima, nema dužih zadržavanja od 15-20 minuta.

Od 21. novembra na državnom putu I A reda broj 1, na mostu kod Beške, u pravcu Novi Sad – Beograd, zbog kvara na poslednjoj diletaciji u voznoj traci mosta, biće izmenjen režim saobraćaja, pri čemu će se vozila preusmeravati na brzu (preticajnu) kolovoznu traku. ; Do 30. novembra, u periodu od 07.00 do 17.00, na državnom putu I B reda broj 39, ;deonica Lebane (Krivača) – Negosavlje – Maćedonce, kod Crnog Vrha, izvodiće se radovi na presvlačenju kolovoza. dok traju radovi saobraćaj će biti regulisan naizmeničnim ;propuštanjem vozila. ; Do 23. novembra zbog izvođenja radova na remontu pruge obustavljen je saobraćaj na državnom putu I B reda Vlasotince-Leskovac-Lebane, između železničkih stanica Leskovac i Đorđevo. Alternativni putni pravac vodi preko naselja Komalak.

Do 30. novembra od 08.00 do 11.00 časova i od 12.30 do 15.00 časova, doćiće do obustave saobraćaja na državnom putu I B reda broj 38, deonica Razbojna-Blace, na delu puta Jankova Klisura-Blace, zbog radova na pojačanom održavanju i rehabilitaciji puta. ; Saobraćaj je i dalje usporen zbog odrona kod mesta Proslop. Vozila se propuštaju, postavljenje i znak upozorenja a radi se na uklanjanju odrona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track