SERBIAN VISIONS: Mnoštvo manifestacija u toku jednog vikenda!
Foto: PROMO

Multikongres

SERBIAN VISIONS: Mnoštvo manifestacija u toku jednog vikenda!

Društvo -

Dođite, saznajte, naučite, iskoristite!

Predstavnici nevladinih organizacija, instituta, udruženja, institucija, univerziteta, stručnih asocijacija i privrednika, zajedno će na dvodnevnoj manifestaciji predstaviti svoje ideje, programe, angažovanja, kao i mogućnosti da svojom odgovornošću, poslovanjem i edukacijom doprinesu boljitku celokupne zajednice.Drugi multikongres "Serbian Visions", koji organizuju Nemačko-srpska privredna komora (AHK Srbija) i Privredna komora Srbije (PKS), biće održan 26. i 27. novembra u Radisson Blu Old Mill Hotelu u Beogradu, a u diskusijama, forumima, radionicama, prezentacijama i filmskim projekcijama učestvovaće 60 različitih nevladinih i drugih organizacija, koje će pokušati da dođu do rešenja kako da civilni sektor bude angažovaniji, privreda efikasnija a ukupni razvoj Srbije brži. Oni će razgovarati o ljudskim pravima, ekonomiji, obrazovanju, kulturi, zdravlju, zaštiti životne sredine, evropskim integracijama, bezbednosti, inovacijama i ostalim segmentima koji čine viziju bolje Srbije.

Pozivaju se građani da u što većem broju posete ovu manifestaciju i da se aktivnije uključe u sve segmente reforme društva i privrede. Tokom dva dana multikongresa, u salama hotela će se smenjivati manifestacije u dvočasovnom taktu, a ulaz za građane je besplatan i nije potrebno prijavljivanje za pojedinačne događaje.

Serbian Visions u brojkama:

  • 60 dvočasovnih manifestacija u toku jednog vikenda
  • 60 raznovrsnih učesnika - suorganizatora manifestacija: NVO, instituta, univerziteta, stručnih asocijacija, preduzeća, udruženja…
  • 60 različitih formata: diskusije, prezentacije, radionice, seminari, filmske projekcije, forumi…
  • 60 zanimljivih tema iz oblasti: ljudskih prava, ekonomije, obrazovanja, kulture, zdravlja, zaštite životne sredine, EU integracija …
  • 60 i više razloga da kao građanin dođete i posetite jedini multikongres u Srbiji i steknete nova saznanja i ideje koje će doprineti kvalitetu Vašeg života!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track