Najnovije vesti

Viber lansira Javne naloge radi povezivanja firmi i brendova sa globalnim tržištem
Foto: Promo

Viber lansira Javne naloge radi povezivanja firmi i brendova sa globalnim tržištem

Društvo

Nova poslovna platforma na Viberu omogućava svim brendovima da kreiraju jedinstven način komunikacije sa postojećom i potencijalnom klijentelom

LISABON – 9.novembar, 2016 - Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka, najavio je danas lansiranje “Javnih naloga” koji će omogućiti firmama, brendovima i javnim ličnostima da komuniciraju sa preko 800 miliona korisnika Viberovih korisnika na lični, intuitivni i neometan način. Putem Javnih naloga, Viber sada nudi paket rešenja za firme, brendove i javne ličnosti u cilju interakcije sa globalnom publikom putem korišćenja različitih opcija “1-na-1 četovanja” javnih objava preko svoje integrisane intuitivne platforme.

“Putem Vibera, ljudi već odavno komuniciraju bezbedno i besplatno sa članovima svoje porodice, prijateljima i saradnicima. Danas predstavljamo način da se oni povežu sa firmama i partnerima takođe,” izjavio je Majkl Šmilov, Glavni operativni menadžer kompanije Viber. Prva grupa funkcija će omogućiti firmama da stupe u kontakt sa svojim aktuelnim i budućim partnerima putem Vibera putem razmene poruka i bogatog interfejsa, koji se mogu prilagoditi najrazličitijim potrebama bilo koje firme.”

Kako funkcionišu Javni nalozi

Kao kanal koji podržava i poslovno angažovanje i lične kontakte, Javni nalozi se mogu koristiti unutar timova za prodaju, marketing i pružanje podrške – radi objavljivanja važnih informacija i više od toga.

Po uspešnom otvaranju Javnog naloga, administratorima i učesnicima je omogućeno da naširoko komuniciraju na lak, direktan i personalizovan način sa svojom publikom, čime će na autentičnan način predstaviti smisao svog brenda. Javni nalozi će omogućiti i slanje poruka pratiocima na više načina, i to putem postojećih CRM-ova, uživo i manuelno – putem “jedan-na-jedan četova” - ili preko čet-botova. Dodatno, Javni nalozi će nuditi i sledeće usluge:

• Kanale za lakše pronalaženje kompanija i brendova

• Direktnu intergraciju putem Viber API

• Najširi opseg komunikacije putem Javnih četova

Javni nalozi su od danas dostupni na globalnom nivou, sa već postojećim partnerima kao što su medijski portal Hafington Post (Huffington Post), info-portal Jandeks (Yandex), portal za vremensku prognozu Veder Čenel (The Weather Channel), koji će uskoro predstaviti svoja rešenja.

O aplikaciji Viber: Član Rakuten grupe kompanija, Viber besplatno spaja njegove korisnike sa ljudima koji im najviše znače. Za preko 800 miliona jedinstvenih korisnika svoje platforme, Viber omogućava međusobno povezivanje na način koji im najviše odgovara – bilo putem razmene ličnih poruka, video-poziva, grupnih četova – ili prateći robne marke i poznate ličnosti putem Javnih naloga.  Viber je dostupan za iPhone®, iPad®, Android™ telefone i tablete, Windows Phone, Windows®, Windows 8®, Mac i Linux uređaje, putem mobilne ili WiFi veze.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...