OPERACIJA TRAJALA DESET SATI: U Parizu operisana jednogodišnja Sofija Nikolić
Foto: Privatna Arhiva

Uspešna intervencija

OPERACIJA TRAJALA DESET SATI: U Parizu operisana jednogodišnja Sofija Nikolić

Društvo -

PARIZ - Dejan Nikolić, otac jednogodišnje Sofije Nikolić, koja od rođenja ima anomaliju na dušniku i jednjaku, i zbog čijeg je lečenja nedavno nastao skandal u Skupštini Srbije, obavestio je javnost da je ona operisana danas u Parizu.

Nikolić se na svom tviter nalogu zahvalio svima na podršci, naveo da je intervencija trajala 10 sati, a da će se ishod operacije znati za 25-30 dana.

Sofija Nikolić od rođenja ima anomaliju na dušniku i jednjaku, i za izlečenje joj je bila potrebna operacija koja je koštala 122.000 evra. Narodni poslanik i predsednik Narodne seljačke stranke Marjan Rističević je Dejana Nikolića, inače poslanika DS, u skupštini optužio da je odbio lečenje deteta o trošku RFZO da bi pravio kampanju za svoju partiju.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Ova Rističevićeva izjava je u javnosti izazvala veliko ogorčenje, a Nikolić je povodom toga saopštio da je reč o monstruoznoj neistini, i da kao otac koji se bori za život svoje ćerke nije zaslužio poluifnormacije i selektivno iznošenje podataka od strane najviših zvaničnika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track