MAJKA NESTALOG DEČAKA: Još sam pod stresom, ne znamo šta se desilo
Foto: PS

Berislava Petrović presrećna

MAJKA NESTALOG DEČAKA: Još sam pod stresom, ne znamo šta se desilo

Društvo -

U SUP- u će ga ispitivati tako da ga mi večeras nećemo ništa pitati. Sprovodi se istraga - rekla je njegova majka i dodala da ni oni ne znaju gde je bio, već samo znaju da je pronađen u Meljaku

Berislava Petrović, majka nestalog dečaka Ranka Petrovića (14), nije krila sreću što je njeno dete pronađeno, ali kako kaže još uvek je u šoku zbog svega što se izdešavalo.

- Još uvek sam pod stresom, ali srećni smo što je živ i zdrav i što se sve lepo završilo. Ovo je traumatično iskustvo koje ćemo pamtiti čitavog života. Kada smo ga prvi put videli rekao je da je gladan, a nismo ga još ništa ispitivali jer i on u šoku tako da ni mi ne znamo šta se desilo.

U SUP- u će ga ispitivati tako da ga mi večeras nećemo ništa pitati. Sprovodi se istraga - rekla je njegova majka i dodala da ni oni ne znaju gde je bio, već samo znaju da je pronađen u Meljaku.

"Ne znamo gde je bio, samo znamo da je pronađen u Meljaku, evo tu je treba da se istušira jer je u dosta lošem higijenskom stanju", rekla je majka.

Dečak Ranko Petrović (14), koji je nestao u petak uveče, pronađen je u selu Meljak nadomak Beograda.

Podsetimo, Ranko je nestao u Beogradu u petak oko 18 časova, policija ga je dva dana kasnije locirala u selu nadomak prestonice.

Ranko Petrović je učenik osmog razreda.

N. G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track