Četvrtu godinu zaredom

(KURIR TV) HUMANO: Bajkeri Deda Mrazevi vratili deci osmeh na lice

Društvo -

Članovi organizacije BUM (Beogradska unija motociklista), okupili su se u bolnici za decu obolelu od cerebralne paralize u Sokobanjskoj ulici i odneli im novogodišnje paketiće.

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

Prerušeni u Deda Mrazeve, doneli su paketiće i usrećili mališane koji borave u ovoj bolnici. Dečica su radosno prilazila motoristima, koji su im odagnali svakodnevne misli i vratili im osmeh na lice. Želeći da im pokažu svoju zahvalnost za predivan gest, deca su im podelila čestitke koje su napravili specijalno za članove BUM.

Jedan od članova ove organizacije Milovan Miljković kaže da je ovo već četvrta godina kako imaju to zadovoljstvo da pred praznike podele lepe trenutke sa ovim mališanima.

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

- Kao što nas deca željno iščekuju, tako i mi čekamo da dođemo ovde. Lica dece su dovoljan pokazatelj koja je vrsta osećanja. Pored ovog mesta obilazimo i onkologiju. U gomili lepih trenutaka u našim životima, ovo je jedan od njih. Humanitarni rad je nešto čime si mi bavimo i dogodine smo opet ovde sa zadovoljstvom - navodi Miljković.

Mina Branković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track