VOZAČI, OPREZ! IMA MAGLE I POLEDICE: Evo koliko se DANAS ČEKA na prelazima BATROVCI, ŠID i HORGOŠ
Foto: Uprava Carina/Ilustracija

Saobraćaj pojačan zbog praznika

VOZAČI, OPREZ! IMA MAGLE I POLEDICE: Evo koliko se DANAS ČEKA na prelazima BATROVCI, ŠID i HORGOŠ

Društvo -

BEOGRAD - Vozače na putevima Srbije danas očekuje pojačan intenzitet saobraćaja i zadržavanje na graničnim prelazima sa Hrvatskom i Mađarskom, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

AMSS je upozorio vozače zbog poledice i magle koja smanjuje vidljivost i usporava saobraćaj na putevima duž kotlina, reka i kanala, kao i na području Loznice, Sremske Mitrovice, Kučeva, Kruševca i Kuršumlije. Vozačima se zbog mokrog kolovoza savetuje oprezna vožnja, a upotreba zimske opreme je obavezna. Svi prilazi zimskim turističkim centrima su trenutno prohodni.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na graničnim prelzaima sa Hrvatskom "Batrovci" i "Šid" i na prelazu "Horgoš" sa Mađarskom vozila se zadržavaju oko 30 minuta, dok su zadržavanja na ostalim prelazima manja od 30 minuta.

Na Starom Obrenovačkom putu, u zoni mosta preko reke Save, zbog radova na izradi konstrukcije izmedju stubova saobraćaj je obustavljen i preusmeren na alternativi pravac - "Novi Obrenovački put".Ukinuta je i obustava saobraćaja na putu Ralja-Stojnik-Dučina u Beogradu (Sopot), na oko dva kilometra od Dučine, ali se nastavljaju radovi na kolovozu koji su obeleženi signalizacijom.

Do 30. decembra saniraće se ulegnuća na Avalskom putu zbog čega se saobraćaj u oba smera odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.Na deonici Mojkoić - Krupan zbog oštećenja mosta saobraćaj je obustavljen i preusmeren na alternativne pravce Zavlaka - Krupanj, preko Krsta i Korenite.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track