JOŠ JEDAN SNEŽNI DAN PRED NAMA: U Srbiji i danas veoma hladno i vetrovito, TEMPERATURA U MINUSU
Foto: AP

Vremenska prognoza

JOŠ JEDAN SNEŽNI DAN PRED NAMA: U Srbiji i danas veoma hladno i vetrovito, TEMPERATURA U MINUSU

Društvo -

Danas će biti pretezno oblacno, hladno i vetrovito, mestimicno sa snegom. Vise padavina se ocekuje uvece i tokom noci na jugozapadu.

Vetar umeren i jak, na istoku i na planinama povremeno i olujni, istocni i severoistocni uz lokalno stvaranje sneznih nanosa. Jutarnja temperatura od -6 do -2, a najvisa dnevna od -3 do 0 stepeni.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

U Beogradu će biti pretezno oblacno i hladno, povremeno sa slabim snegom. Vetar umeren i jak, istocni. Jutarnja temperatura oko -4, a najvisa dnevna oko -1 stepen.

SPREMITE SE, SIBIR NAM SE VRAĆA: Sledi nam novi UDAR niskih temperatura i padavina!

U Srbiji će do četvrtka, 19. januara biti povremeno sneg, na severu manje povećanje visine snežnog pokrivača, a u ostalim krajevima oko 10 cm, u brdovito-planinskim predelima i oko 30 cm, a zbog jakog istocnog i jugoistocnog vetra ocekuje se lokalno stvaranje sneznih nanosa, upozorio je Republički hidrometeološki zavod.

Foto: AP
Foto: AP

Do cetvrtka 19. januara jutarnja temperatura biće u intervalu od -8 do -4 od petka do nedelje i do -15, a najvisa u vecini mesta od -5 do 0 stepeni, što će značiti ledene dane.

MRAZ SVE DO PROLEĆA: Evo kada stiže NOVI LEDENI talas u Srbiju!

U petak prestanak padavina i postepeno razvedravanje. Za dane vikenda jutro hladno sa umerenim i jakim mrazem i maglom mestimicno, tokom dana malo i umereno oblacno, suvo i hladno. Zatim novo naoblacenje mestimicno sa snegom, najpre na jugozapadu.

BONUS VIDEO :

KATASTROFA: Vlasnici splavova i čamaca : Led nam sve uništio, a PRETE NAM I KAZNAMA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track