NAGRADNA IGRA: Prvi dan poslato čak 31.900 koverata sa fiskalnim računima
Foto: Dado Đilas

Ogromno interesovanje

NAGRADNA IGRA: Prvi dan poslato čak 31.900 koverata sa fiskalnim računima

Društvo -

U JP „Pošta Srbije“ apeluju na sve učesnike da ne uzimaju koverte u većem broju nego što im je potrebno

Prvog dana nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ građani su poslali 31.900 koverata sa fiskalnim računima, a iz pošta su preuzeli 395.000 koverata!

U JP „Pošta Srbije“ apeluju na sve učesnike da ne uzimaju koverte u većem broju nego što im je potrebno.- Osim dosad odštampanih 700.000 koverata, u toku je distribucija i dodatnih 500.000, tako da će svi koji žele moći da pošalju sakupljene fiskalne račune ili slipove - kažu u JP „Pošta Srbije“.Ivan Radak iz NALED ističe da su organizatori zadovoljni odzivom za nagradnu igru i nadaju se da građani imaju spremne račune za svih 390.000 koverte koje su preuzeli 1. februara.

- Verovatno su se uplašili da neće biti dovoljno koverata, ali niko ne mora da brine da će ostati bez koverte jer će biti pripremljen dovoljan broj. Odziv građana je iznad naših očekivanja i to pokazuje da se naš cilj ostvaruje, a to je da ljudi uzimaju fiskalne račune - kaže Radak i dodaje da će biti logistički izazov da se obezbedi dovoljno veliki studio u koji će moći da stanu sve poslate koverte za nagradnu igru. Slanje koverata za nagradnu igru, koju organizuju Vlada Srbije i NALED, traje do 31. marta, a svi učesnici u igri uključuju se u trku za neku od vrednih nagrada koje će biti dodeljivane u četiri izvlačenja.E. K.BONUS VIDEO:

ANKETA: Da li skupljate fiskalne račune za nagradnu igru?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja