JUBILEJ AGENCIJE: FoNet napunio 23 godine postojanja
Foto: KURIR

Istrajali

JUBILEJ AGENCIJE: FoNet napunio 23 godine postojanja

Društvo -

Novinska agencija FoNet danas navršava 23 godine postojanja i rada, kao najstarijaprivatna i nezavisna agencija u Srbiji, koja radi u skladusa standardima profesionalnog i nepristrasnog novinarstva.

Agencija je 7.februara 1994. godine u Beogradu počela rad uuslovima ratova u regionu, monopola režimskih medija i različitih vidova represije kojima su, tokom poslednje decenije 20.veka, bili izloženi nedržavni mediji u Srbiji.Od prvog dana, FoNet medijima i javnosti emituje istinite, profesionalne i nepristrasne informacije o događajima uzemlji, regionu i svetu.

Čista, pouzdana i jasna vest, zasnovana na činjenicama, bezuticaja sa bilo koje strane, tekovina je 23 godine rada FoNeta, koji je delio i deli sudbinu većine domaćih medija sa nezavisnim uređivačkom politikom.Posle promena 2000. godine, FoNet radi i razvija se, uprkos svim problemima društva u tranziciji i posledicama dugotrajne krize, koja je teško pogodila i medijsku sferu.

FoNet je član Asocijacije medija, Asocijacije medija Jugoistočne Evrope (SEEMO) i Asocijacije privatnih novinskih agencija Jugoistočne Evrope (APNA).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track