MINISTAR STEFANOVIĆ: Od 1. marta zapošljavamo diplomce sa Akademije
Foto: MUP/Arhivska Fotografija

Dan Kriminalističko-policijske akademije

MINISTAR STEFANOVIĆ: Od 1. marta zapošljavamo diplomce sa Akademije

Društvo -

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović danas je na obeležavanju Dana Kriminalističko-policijske akademije uručio rešenja za prijem u radni odnos za troje najboljih diplomaca i najavio da će u periodu od 1. marta do 1. aprila u radni odnos biti primljen veći broj ljudi sa te akademije sa ciljem da Srbija bude bezbednija zemlja.

On je istakao da se srpska policija može meriti sa najboljima u svetu i da postoje zahtevi drugih država svoje kadrove usavršavaju u Srbiji.

Stefanović je istakao da su jasno utvrđeni kriterijumi za napredovanje u policiji i da najbolji budu nagrađeni.On je zahvalio svim profesionalcima koji su pomogli da Srbija ostane bezbedna i stabilna zemlja, čiji se građani ne sekiraju da li će biti izlozeni terorističkim napadima. Zbog toga mislim da je nova generacija kriminalista spremna da ponese baklju koju su pre njih nosili drugi, poručio je Stefanović.

Govoreći o Kriminalističko-policijskoj akademiji, Stefanović je istakao da se u njoj stvaraju kadrovi koji policiju čine efikasnijom.Uvek je posebna cast doći na policijsku akademiju zbog toga sto smo zajednickim radom uspeli da napravimo da sistem napredovanja u policiji bude takav da prolaze najbolji i zaista je tako, istakao je ministar.

On je zahvalio svima koji su do sada vodili ovu obrazovnu ustanovu, poručujući studentima da ne treba da se zadovolje stečenim znanjem već da nastave da se edukuju i usavršavaju.

(Foto: MUP/Arhivska fotografija)

BONUS VIDEO:

Kurir Vesti u 14h Uživo: Šta Tomislav Nikolić kaže o šansi da on bude kandidat SNS za predsednika?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track