Institut za ortopedsko - hirurške bolesti

(KURIR TV) MINISTARKA NEĆE BITI OPERISANA: Slavicu Đukić Dejanović pregledali lekari na Banjici

Društvo -

BEOGRAD - Ministarka bez portfelja i potpredsednica SPS Slavica Đukić Dejanović, nalazi se na Institutu za ortopedsko - hirurške bolesti Banjica, u koji je sanitetom prebačena iz Kliničkog centra Niš.

Konzilijum lekara na Institutu za ortopedsko - hirurške bolesti Banjica je odlučio da ministarku Slavicu Đukić Dejanović ne podvrgne hirurškoj intervenciji, već će se njeno stanje i dalje pratiti.

Njeno stanje je stabilno, potvrdio je ranije jutros dr Zoran Radovanović iz niškog kliničkog centra.

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

Ministarkin muž Ranko, sa porodičnim prijateljem sačekao ju je na Banjici. On je za Kurir potvrdio da Slavica Đukić Dejanović neće biti operisana.

"Upravo sam pored Slavice, ona je zaspala, imala je bolove. Rekla mi je da je noćas trpela bolova. Za sada je neće operasati, ali se njeno stanje i dalje prati", rekao je Ranko.

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

On je rekao za Kurir da se sa Slavicom čuo i da se ona samo seća da je sedela na mestu suvozača.

Foto: Kurir/J. Rafailović
Foto: Kurir/J. Rafailović

Povređenoj ministarki je odmah u posetu došao i partijski kolega, potpredsednik SPS Branko Ružić.

Foto: Kurir/J. Rafailović
Foto: Kurir/J. Rafailović

On je u izjavi za Kurir rekao:

Foto: Kurir/J.Rafailović
Foto: Kurir/J.Rafailović

"Hvala Bogu, povrede su lakše prirode. Najvažnije je da su moja drugarica Slavica i njen vozač živi i zdravi. Koliko sam čuo od stručnih ljudi i doktora, neće biti potrebe za operacijom i mislim da će u periodu od 7 do 10 dana već biti aktivna i vratiti se svojim političkim obavezama. Najvažnije je da je Bog pomogao i da je sve proteklo kako treba. Svi smo tu ako joj nešto zatreba, doći će i Dačić uskoro da je poseti", rekao je Ružić.

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

Direktor Klinčkog centra Niš dr Zoran Radovanović i uzjavu za Kurir kaže da je Slavica Đukić Dejanović imala iščašenje i prelom desnog ramena.

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

"Slavica Đukić Dejanović je jutros u pratnji sanitetskog vozila u 7.30 krenula u ortopedsku bolnicu na Banjici, u stabilnom stanju, svesna je. Kada smo je primili, sinoć, bila je dezorijentisana, nakon svih pregleda konstatovili smo da nema unutrašnje povrede, da ima iščaćenje i prelom desnog ramena. Što se tiče vozača, on nema povrede, ali je i on jutros transportovan na Banjicu, kako bi se odradila još neka dijagnostika - kaže za Kurir dr Radovanović.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

KOBAN DAN PO SLAVICU ĐUKIĆ DEJANOVIĆ Imala 2 UDESA! Pogledajte potpuno SMRSKAN AUTO u kojem je bila!

SLAVICA DJUKIĆ DEJANOVIĆ U STABILNOM STANJU: Skener nije pokazao povrede unutrašnjih organa

Foto; M.M.
Foto; M.M.

NEPOSREDNO POSLE STRAVIČNE NESREĆE: Ovo je prva fotografija Slavice Đukić Dejanović nakon udesa!

Po ministarku je 7.06 sati stiglo najbolje vozilo niškog Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, nakon čega je ona na nosilima izneta iz Kliničkog centra. Pored nje je bila jedna starija žena koja ju je držala za ruku.

Nakon što je pažljivo uneta u sanitet, u kolicima je dovežen i njen vozač. On je lakše povređen, malo je ugruvan i ima posekotine na obe ruke od polomljene šoferšajbne.

Đukić Dejanović i njen vozač su povređeni juče u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Grdeličke klisure kada su se vraćali sa mitinga Aleksandra Vučića, koji je održan u Vranju.

(EPK, J. Rafailović, S. Vojinović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track