EKSKLUZIVNO KURIR SAZNAJE Nađen vlasnik japanske akite koja je izujedala devojčicu (9) u Novom Sadu!
Foto: Slađana Stojanović I Privatna Arhiva

Posle više od dve nedelje

EKSKLUZIVNO KURIR SAZNAJE Nađen vlasnik japanske akite koja je izujedala devojčicu (9) u Novom Sadu!

Društvo -

NOVI SAD - Filip S. (20) iz Novog Sada, vlasnik je psa, rase japanska akita, koji je izujedao 19. februara, devetogodišnju devojčicu u Ulici Veselina Masleše, u novosadskom naselju Detelinara, saznaje eksluzivno Kurir.

Filip je tada, kada je njegov pas ugrizao devojčicu za usne, izbivši joj i zub, nakon čega je ona imala operaciju, hladnokrvno pogledao u svog psa i rekao: "Vidi šta si uradio", ustavši i počevši da beži, naočigled mnogobrojnih roditelja koji su tu bili sa decom.

HOROR U NOVOM SADU: Pas devojčici iskidao usta i izbio zube, komšije jurile vlasnika ali im pobegao

Povređena devojčica pretrpela je užasan bol i traumu (Foto: Privatna arhiva)
Povređena devojčica pretrpela je užasan bol i traumu (Foto: Privatna arhiva)

Od tada je trajala potera za vlasnikom psa. Kako saznajemo, on je juče saslušan, gde negira da je to njegov pas uradio, ali mnogobrojni svedoci koji su bili na prepoznavanju upravo su prepoznali i njega i psa. Protiv Filipa S. biće podneta krivična prijava za izazivanje opšte opasnosti.

U međuvremenu, novosadska policija je u svom saopštenju potvrdila naše saznanje da su pronašli vlasnika psa koji je pobegao sa lica mesta kada je, 19. februara, njegov pas napao i povredio desetogodišnju devojčicu u Novom Sadu.

Kako piše u saopšstenju, policija će protiv 20-godišnjeg Novosađanina podneti krivičnu prijavu, u redovnom postupku, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

(Slađana Stojanović/Foto: S. Stojanović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track