DR NEDELJKO DRAŽIĆ OSLIKAO GLISER IKONAMA SVETACA: Igra anđela od 3 miliona evra!

SAJAM NAUTIKE: POSLE VOZA, CRKVENA OBELEŽJA krase i BRODIĆE

DR NEDELJKO DRAŽIĆ OSLIKAO GLISER IKONAMA SVETACA: Igra anđela od 3 miliona evra!

Društvo -

Vlasnik jahte „Igra anđela“, izvesni dr Nedeljko Dražić, za sebe kaže da je šaman i tvrdi da je brodicu dobio na poklon od šeika koga je spasao

Nakon voza, pojavio se i luksuzni gliser oslikan ikonama svetaca, i to kao atrakcija ovogodišnjeg Sajma nautike, lova i ribolova.Vlasnik „Igre anđela“, čija je vrednost oko tri miliona evra, jeste izvesni dr Nedeljko Dražić, koji se predstavlja i kao „šaman sa Beverli Hilsa“, odnosno iscelitelj i travar. Za luksuznu brodicu kaže da je poklon od šeika iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.Imao sam viziju- Poklonio mi ga je šeik u znak zahvalnosti za tretmane koje sam na njemu uspešno primenio - tvrdi on.Gliser je registrovan u Americi, a brodom ga je dovezao do luke u Kopru (Slovenija). Kako kaže, pored ovog ima i drugih vrednih poklona koje je dobio od moćnih ljudi u znak zahvalnosti.- Gliser sam sam oslikao, imao sam viziju, oslikan je s ljubavlju i energijom. Nigde niste mogli da nađete sedam arhangela na jednom mestu. Neverovatno koliko deca prilaze da poljube ikone i prekrste se, dok stariji slabije - navodi naš sagovornik, koji inače vodi poreklo od hercegovačke porodice Dražić, u kojoj su se, kako tvrdi, generacije predaka bavile lekovitim biljem.Veridbe na plovilu- Medicina leči, a ostalo je dopuna. Dosta političara i estradnih ličnosti z Srbije i sveta je dolazilo kod mene - priča Nedeljko, koji nije želeo da otkriva njihova imena i s kojim problemima se javljaju. Dražić ističe i da je njegov gliser prava atrakcija na sajmu, te da će možda biti i parova koji će se venčati upravo na njegovom gliseru:- Bili su neki mladi koji su se verili na gliseru, a neki bi trebalo, ako srede papire, da se venčaju ovde. Ove ikone zrače nekom energijom.

Tvrdi da je svetski čovekPOZNAJEM PUTINA I TRAMPADražić tvrdi da je dobar prijatelj s predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, ali i predsednikom SAD Donaldom Trampom.- Putina sam upoznao 1984. godine, dolazio je na neka moja predavanja o energiji. Zajedno smo proslavili prošlu Novu godinu u Moskvi, na privatnom druženju. Poklonio sam mu amajliju, koju uvek nosi sa sobom. Od njega sam dobio sat - kaže Nedeljko, a potom se osvrnuo na prijateljstvo s Trampom:- Njega poznajem 28 godina, on takođe nosi moju amajliju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track