Najnovije vesti

STRPLJIVO ZA VOLANOM: Uslovi za vožnju dobri, kamioni na Batrovcima čekaju šest sati
Foto: Dragana Udovičić

Stanje na putevima

STRPLJIVO ZA VOLANOM: Uslovi za vožnju dobri, kamioni na Batrovcima čekaju šest sati

Društvo

Uslovi za vožnju na putevima u Srbiji su dobri, saopštio je AMSS. Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, teretna motorna vozila se na izlazu iz zemlje na GP "Batrovci" zadržavaju višesatno ( oko šest sati).

Na graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Zbog izvođenja radova na izgradnji auto-puta E-75, od danas do 20. aprila u vremenskom periodu od 7-17 časova, doći će do izmene režima saobraćaja na državnom putu II A reda broj 258, deonica Leskovac - Vranje, na potezu Grdeličke Klisure, od motela Predejane do Caričine doline.

Saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila prema postavljenoj adekvatnoj saobraćajnoj signalizaciji, opremi i semaforima.

Danas od 12 časova počinju radovi na sanaciji nasipa kod mosta Beška, na delu državnog puta I A reda broj 1, leva strana auto-puta, smer Beorad - Novi Sad (silazak sa mosta Beška).

U toku izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom, dok će zaustavna saobraćajna traka biti zauzeta.

Planirani rok završetka radova je 20. april.

Od 1. aprila počinju radovi na delu državnog puta I A reda broj 1, auto-put E-75, Beograd - Novi Sad, u zoni nove petlje Nova Pazova.

U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka u smeru od Novog Sada ka Beogradu.

Planirano trajanje radova je 30 dana, ukoliko vremenski uslovi to dozvole.

Čišćenje i pranje naplatne stanice "Bubanj potok" i mosta "Gazela", koji se nalaze na delu puta I A reda (autoput E 75), planirano je u večernjim satima između 22 i 06 časova ujutru do 3. aprila.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...