DRAMA NA LETU ZA PARIZ Stjuardesa Mirjana u suzama: Putnici je POZLILO, neprestano je OVO ponavljala
Foto: Profimedia

Herojski poduhvat

DRAMA NA LETU ZA PARIZ Stjuardesa Mirjana u suzama: Putnici je POZLILO, neprestano je OVO ponavljala

Društvo -

Sve je počelo 14. aprila na redovnom letu "Er Srbije" za Pariz. Kada joj je koleginica rekla da gospođi u kabini nije dobro, stjuardesa Mirjana Todorović (24) joj je prišla postavljajući pitanja koja su uobičajena procedura za ovakve situacije i pokušavajući da deluje smirujuće.

Žena se žalila na gušenje i pritisak u grudima, kao i na to da joj je vruće. Saznala je da je ova pre leta uzimala određene antidepresive koji su joj bili terapija, ali da nikada pre toga nije imala ovakvu reakciju na njih u avionu.

Foto: AP

"Ona je na trenutak bila bolje, pričala je o nekim drugim stvarima, ali mi se povremeno žalila na bol koji kreće iz stomaka i penje se ka grudima, gde je jako steže i guši, pa sam za svaki slučaj obezbedila i bocu s kiseonikom", prepričava Mirjana.

Sve je bilo u redu do 40 minuta pred sletanje, kada je putnica zatvorila oči uz objašnjenje da joj je tako lakše. Nastavljajući da joj priča pozitivne stvari, Todorovićeva je na trenutak pomislila da je najgore prošlo, ali...

TI SI SAMO KONOBARICA NA 10.000 METARA: Stjuardesa iz Pančeva izazvala HAOS na Fejsu zbog LJUBOMORE!

"Odjednom se uhvatila za grudi i počela da ispušta takve zvuke pri udisaju da sam znala da ne mogu više sama da joj pomognem, pa sam tražila lekarsku pomoć", priseća se Mirjana, kojoj su, opet poštujući protokol, u pomoć pritekle dve medicinske sestre francuskog porekla i lekar koji je bio Srbin, a koji su se na letu za Pariz našli kao obični putnici. U međuvremenu, kapetan je bio obavešten o svemu što se dešava, a medicinska pomoć je čekala da nakon sletanja odmah uđe u avion.

"Pre nego što sam se odvojila od nje ponavljala mi je "ja tebi verujem, nemoj da me ostavljaš, budi sa mnom" jer je verovatno stekla poverenje u mene", kroz još jednu epizodu suza nam priča mlada Mirjana, na koju je ovaj događaj bez sumnje ostavio jak utisak.Nakon što su sleteli, a Mirjana obavila sve ono što protokol nalaže i što je uobičajeno za taj trenutak, odmah je otišla da proveri stanje svoje putnice.

Foto: Profimedia

Savršeno uigrani tim koji se brinuo o drugim putnicima se, u saradnji s Mirjanom, pobrinuo da svi ostanu na svojim mestima kako bi medicinska pomoć imala lakši pristup ženi. Kada su je stavili na nosila i uputili se ka izlazu, pacijentkinja je uporno dozivala Mirjanu u želji da ova krene s njom i da bude pored nje do kraja. I pored ženinog insistiranja, Mirjana nije mogla da krene jer ju je čekao naredni let.

U društvu ove gospođe je putovala i majka koja, vidno potresena kako kaže Mirjana, nije bila sposobna da zapiše osnovne informacije o tome gde može kasnije da dođe do svoje kćerke, gde da pokupi prtljag...

(FOTO) ŽIVOT SRPSKE SEKSI STJUARDESE: Pare su mi nebitne, imam ih i u Srbiji, a putujem zato što...

"Kada sam videla koliko se trese, na papirić sam joj napisala sve neophodne informacije, a onda sam devojku, koja obično dolazi kao asistencija za ljude sa pomagalima, zamolila da je sprovede", navodi Mirjana u ovoj potresnoj ispovesti zastajući da obriše suze.

Foto: Fonet

Ova hrabra, do tada pribrana stjuardesa kaže da ju je tek onda stiglo sve što se dogodilo, a uz klecanje nogu krenule su i prve suze. Uz podršku tima, nakon 15 minuta se smirila i već je, kako to dolikuje pravom profesionalcu, bila spremna za naredni let.

SCENA KAO IZ FILMA! Pilotu pozlilo, nije imao ko da spusti avion, a onda se pojavila STJUARDESA

(Blic/Jovana Aleksić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TUŽAN KRAJ SRPSKE STJUARDESE VESNE VULOVIĆ: Nebeska heroina umrla u bedi i samoći

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track