Uputstvo za zaljubljene,kavaljere i šarmere
Foto: Promo

Uputstvo za zaljubljene,kavaljere i šarmere

Društvo -

Dragi nasi Muškarci, da li ste znali da se 98 od sto žena oseća posebnom kada dobije cvece?

1 / 5 Foto: Promo

Da li zato što cveće najbolje ume ženi da pomazi dušu ili zato što joj daje osećaj posebnosti? Ona je jedinstvena, ona je kraljica. Kakvu to magičnu moć ima cveće u našim životima?! Proverite na www.teleflora.rsDruga svetska istraživanja pokazuju da 90% muške populacije poklanja cveće samo kada je važan datum. A kako to naši Srbi rade? Iskustvo u Teleflori pokazuje da su naši muškarci galantni i darežljivi, od stila i ukusa. Pravi muškarac voli da potroši na ženu. Ona je za njega nepoznata, tajanstvena, i na mesec bi se popeo... Ali ne mora. Dovoljno je da poseti Telefloru- kuću cvetnog dizajna.

Zato, dragi naši nemojte propustiti važne datume, rodjendane, godišnjice, svečanosti i jubileje, a najlepše je bez povoda… kako bi svojim omiljenim damama na laticama cveća ispisali svoju ljubav, svoje “ hvala “. Bolje nego rečima cvećem se mogu izraziti i najtananija osećanja i preneti najsuptilnije poruke. Ne morate Vi, kao što je to radio rimski bog Bahus jureći nimfu ružinim grmom, da poručujete da je volite ogromnim buketom ruža. Neka to bude jedna ruža, maštovito aranžirana, u kutiji ili bez, propraćena iskrenim rečima.

Skladan cvetni aranžman pastelnih tonova sa svećom će sigurno raznežiti vašu suprugu, prefinjenu i romantičnu dušu i uneti novu dimenziju u vaš odnos. Vaša prijateljica je vodolija? Zapamtite, belo cveće je omiljeno cveće vodolija!

Za dominatnu i strastvenu damu – razbarušeni, divljekultivisani stil, jakih boja i životnog žara je pun pogodak.Poigrajte se njenim čulima i zagolicajte joj maštu, pošaljite joj hedonističku korpu cveća, slatkiša i vina.

Ako vaše drago biće ne stanuje u vasem gradu, uz pomoć Teleflorine porodice rasute u 185 zemalja, možete je podsetiti na vas u bilo kom delu sveta da je.

A ako ne znate šta i kako, a želite da je učinite posebnom prepustite se znanju i mašti Teleflorinih cvetnih eksperata, imaju oni prave reči i pravi cvet za vas!I tako, dragi nasi, u Teleflori je svaki buket jedna priča, jedan san, jedna nada. Kada cveće govori nestaju granice izmedju ljudi i zemalja i sve postaje osmeh na licu i sjaj u oku i po pravilu ima srećan kraj!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track