Letujte u Grčkoj sa Belvi travelom i povedite nekoga POTPUNO BESPLATNO!
Foto: Promo

Letujte u Grčkoj sa Belvi travelom i povedite nekoga POTPUNO BESPLATNO!

Društvo -

U Belvi travelu je u toku promocija 1 + 1 besplatno, koja važi za određene polaske krajem maja i početkom juna.

Svako ko uplati aranžmana za letovanje u tom periodu, 10 noćenja u apartmanima sa prevozom autobusom, po specijalnoj ceni za jednu osobu, dobija mogućnost da sa sobom povede dragu osobu koja će sa njim uživati u Grčkoj i to potpuno besplatno (uključen je i prevoz), odnosno ponuda podrazumeva da po ceni jedne letuju dve osobe. Tako, na primer, za letovanje na Krfu u vili Nelly, vili sa bazenom, smeštenoj na samoj gradskoj plaži, kompletan aranžman za jednu osobu (10 noćenja, prevoz autobusom i trajektom) iznosi 159€. Takođe na Krfu, po specijalnoj ceni možete odabrati vile Sotiris (159€) i Limani (159€) u Kasiopiju. Ponuda važi za period boravka od 25.05. do 04.06.2017.

Pod istim uslovima možete letovati i na Kefaloniji. Za 10 noćenja sa prevozom (autobus + trajekt), na ovom predivnom ostrvu, treba izdvojiti od 169€ za jednu osobu, dok je kompletan aranžman za drugu osobu potpuno besplatan. Ponuda važi za period boravka od 31.05. do 10.06.2017. a na raspolaganju su vile Marina II i Katerina. U istom periodu dve osobe mogu letovati i na Zakintosu, sa smeštajem u vilama Ionian Colors i Drosos po ceni za jednu osobu od 159€.Ponuda 1 + 1 besplatno se može iskoristiti za određene vile u Leptokariji, Olimpik Biču, Asprovalti i na Tasosu. Cene su od 129€ i obuhvataju aranžmane od 10 noćenja sa uključenim prevozom autobusom, dok druga osoba letuje potpuno besplatno.

Tirkizno plavo more, divne plaže, sjajna hrana i poznat grčki mentalitet koji već tradicionalno privlači turiste, nezaobilazni su deo savršenog odmora za mnoge. Ukoliko ste planirali da ovo leto provedete u Grčkoj, možda je ovo prava prilika za vas. Sve pojedinosti o ovoj ponudi, terminima polaska, cenama i smeštaju, možete naći na posebnoj strani veb sajta turističke agencije Belvi. Ponuda 1 + 1 besplatno važi do popune kapaciteta, požurite!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track