NA AERODROMU BATAJNICA: Vojska traži projektanta hangara za helikoptere i avione
Foto: Andrej Mlakar/Kurir

za migove 29 i helikoptere mi -17

NA AERODROMU BATAJNICA: Vojska traži projektanta hangara za helikoptere i avione

Društvo -

BEOGRAD - Vojnograđevinski centar Beograd objavio je poziv za podnošenje ponude za izvođenje radova i izradu tehničke dokumentacije za izgradnju objekata montažnog tipa za smeštaj helikoptera i aviona na aerodromu Batajnica u Beogradu.

Kako prenosi eKapija, od potencijalnih ponuđača traže se arhitektonske, tehničke, geodetske kao i geotehničke inženjerske usluge, a kriterijum za ocenjivanje ponuda je, piše portal, najniža ponuđena cena.

Javna nabavka je podeljena u dve partije, navode oni, pri čemu prva partija podrazumeva izvođenje prethodnih radova - geodetskih i geotehničkih radova sa izradom Elaborata geodetskih snimanja i Elaborata o geotehničkim uslovima izgradnje radi izrade tehničke dokumentacije i izgradnje objekata montažnog tipa za smeštaj aviona i helikoptera.

Druga partija, pišu, odnosi se na izradu tehničke dokumentacije odnosno Idejni i Glavni projekat za izgradnju objekta montažnog tipa za smeštaj helikoptera Mi-17 u dežurstvu u Službi traganja i spasavanja i Idejnog i Glavnog projekta za izgradnju objekta montažnog tipa za smeštaj aviona MiG-29 u dežurstvu u sistemu PVO na aerodromu Batajnica.

Rok do koga moraju stići ponude je 26. jun u 12 časova, a naručilac nakon toga ima rok od 25 dana da donese odluku kome će se dodeliti ugovor, piše ovaj portal.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NA AERODROMU BATAJNICA: Vojska traži projektanta hangara za helikoptere i avione

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track