TRAVELLAND: ISKORISTITE POSLEDNJI MINUT
Foto: Promo

TRAVELLAND: ISKORISTITE POSLEDNJI MINUT

Društvo -

I tokom juna meseca turistička agencija „Travelland“ u svojoj ponudi ima fantastične „last minute“ aranžmane. Pored odlične ponude za hotele i apartmane u Grčkoj, agencija „Travelland“ nudi i snižene cene aranžmana za Siciliju.

- Pre svega bih izdvojio našu ponudu za hotele Porto Carras Sithonia 5* i Porto Carras Meliton 5* za koje pored sniženih cena imamo raspoložive kapacitete u terminima koje nemaju druge turističke agencije – rekao nam je Milan Jovanić iz turističke agencije „Travelland“. – Po cenama već od 1.312 € za Porto Carras Sithonia 5* i već od 1.129 € za Porto Carras Meliton 5* cela porodica može letovati u jednom od najpoznatijih hotelskih kompleksa u Grčkoj.

U turističkoj agenciji „Travelland“ u ovom trenutku izdvajaju i ponudu za novi hotel na Tasosu koji se zove Thassos Grand Resort 5*. Sa cenom već od 1.139 € ovaj hotel se izdvaja iz ponude na Tasosu, pored hotela Alexandra Beach 4* sa cenom već od 1.259 €.

Na Olimpskoj regiji ova agencija preporučuje „last minute“ ponudu za hotel Cronwell Platamon Resort 5* sa cenom već od 1.158 €. Iz istog hotelskog lanca na Sitoniji, hotel Cronwell Sermilia 5* nudi neverovanih 42% popusta. Hotel Alexandros Palace 5* na Atosu moguće je uplatiti u agenciji „Travelland“ po cenama već od 829 €.

- U pojedinim terminima mnogi hoteli u Grčkoj su odavno rasprodati – nastavlja Milan Jovanić iz agencije „Travelland“ – Zato bi trebalo posebno obratiti pažnju i na hotele Hanioti Grand Otel 4* i Hanioti Grand Victoria 2* koji u traženim terminima imaju još uvek raspoloživih kapaciteta. I to u specijalnim akcijama za dvoje dece gratis. Odnos cene i kvaliteta za ove hotele u Haniotiju je za svaku preporuku.

Više nego odlična ponuda za hotele Olympion Melathron 2* i Pelli 3*, u turističkoj agenciji „Travelland“ može se po cenama meriti sa apartmanskim smeštajem. Sve je traženija i regija grada Aleksandropolis u kojoj dominira ponuda za hotele Ismaros 4* i Grecotel Egnatia 4* u kojem se odobrava boravak za čak tri deteta gratis. Sličnu ponudu agencija „Travelland“ ima za hotel Diaporos 3* na Sitoniji, a hotel Vilaggio Maistro 3* na Lefkadi moguće je uplatiti po cenama već od neverovatnih 310 €, što je ponuda sa 57% popusta.

- Nikako ne treba zaboraviti našu „last minute“ ponudu za Siciliju – objasnio je Milan Jovanić iz agencije „Travelland“. – Trenutno odobravamo odlične popuste za hotele Corallo 4*, Sporting Baia 4*, Villa Athena 4* i Sant Alphio 4*, a u pojedinim terminima sa gratis dinarskim delom aranžmana. Takođe preporučujemo i paket aranžmane sa avio-prevozom za Krf i Kefaloniju u Grčkoj.

Prepoznajte ostvarenje svojih želja i iskoristite poslednji minut za jeftin i kvalitetan aranžman. Više informacija o celokupnoj ponudi turističke agencije „Travelland“ možete dobiti na adresi agencije Dobračina 43, u Beogradu, ili na zvaničnoj internet prezentaciji: www.travelland.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track