BIG BLUE: SJAJNE PONUDE ZA LETOVANJE U ANTALIJI
Foto: Promo

BIG BLUE: SJAJNE PONUDE ZA LETOVANJE U ANTALIJI

Društvo -

Neverovatni popusti za odmor u carstvu luksuza

Na svakom čarter letu za Antaliju u 2017. Agencija Big Blue, po tradiciji, nudi i super specijalne cene u zaista odabranim hotelima . Ovog puta reč je o polasku zakazanom za 10.juni, odnosno ponudi koja u tri vrhunska hotela u varijanti osmodnevnog odmora sa sedam noćenja daruje i nestvaran popust odnosno umanjenje cene aranžmana između 150 i 200 evra. I to nije sve – one koji se odluče da u ovom terminu letuju u hotelu Amara Dolce Vita 5* uz umanjenu cenu od 153 evra po osobi čeka i dodatna pogodnost – besplatan smeštaj za dvoje dece do 12 godina.

foto: Promo

Tu je naravno i priča o „ultra all inclusive“ ponudi hotela AMARA DOLCE VITA koji je udaljen 75 kilometara od aerodroma u Antaliji odnosno 20 kilometra od Kemera. Ovaj hotel, na površini 163.000 kvadratnih metara s vlastitom peščanom i šljunkovitom plažom, nudi čak i mogućnost privatnog transfera od aerodroma ali i jednu malu turističku atrakciju: vožnju žičarom do Tahtali vrha (2.365 m/nv) planine Taurus sa čijeg se vidikovca pruža fascinantan pogled na Antalijsku regiju ali i mnogo dalje...U glavnoj zgradi hotela su 273 standardne sobe plus pet dvosobnih porodičnih soba, zatim sedam dvosobnih deluks apartmana i jedan trosobni deluks apartman... Rizort ima 382 standardne kao i četiri sobe za osobe s posebnim potrebama, odnosno dva dvosobna apartmana.

U okviru hotela su i tri dvospratne odnosno pet jednospratnih vila sa posebnim bazenima...Uz glavni restoran gostima je na raspolaganju i 10 „a la cart“ restorana, 14 barova, pet spoljašnih i dva pokrivena bazena, četiri vodena tobogana...

foto: Promo

I hotel Mirada del Mar 5* sedam kilometara daleko od Kemera i 48 od vazdušne luke u Antaliji, zaslužuju pažnju. Za let zakazan za 10. jun, odnosno osmodnevni odmor sa sedam noćenja, cena je sa 766 evra snižena na neverovatnih 599. Koncept usluge je ultra all inclusive uz sva druga zadovoljstva. Prvo je saznanje da se hotel nalazi na samoj obal i da ima sopstvenu peščanu plažu, zatim da je izuzetno miran kutak u zagrljajuu zelenila, odnosno da na prostoru od 100.000 kvadratnih metara daruje svakom gostu žaljenu razonodu počev od mogućnosti da se kupaju u tri spoljna bazena (postoji i jedan pokriveni), odnosno da najmlađim članovima porodice priušte pored mora i plivanje u dečjem bazenu kao i šetnju kroz mini zoo vrt….

foto: Promo

Golden Lotus 4*, treći hotel iz ove priče, takođe u Kemeru, istinska je vrednost. Smešten je na samoj morskoj obali. Na hotelskoj plaži ležaljke i suncobrani su besplatni, oni na velikom pontonu se doplaćuju. Plaža je šljunkovita, more nestvarno čisto i toplo, a saznanje da se nalazite na samo par koraka od hotelskog lobi bara, na kojem je za goste sve besplatno, učiniće vaš odmor apsolutno bezbrižnim. Ponuda pića je zadovoljavajuća, hrana je izuzetno ukusna i raznovrsna uz napomenu da all inclusive koncept gostima nudi i užine između obroka. Od centra grada hotel je udaljen laganom šetnjom svega petnaestak minuta. Cena je snižena. Za polazak planiran 10. juna umesto 593 sada se plaća 399 evra odnosno 194 evra manje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track