Stanovi po ukusu modernog čoveka
Foto: Promo

TAMIŠ KAPIJA Savremeni stambeno-poslovni kompleks

Stanovi po ukusu modernog čoveka

Društvo -

Prostor na samo dvadesetak minuta vožnje od centra Beograda nudi idealne uslove za sve koji se odluče da žive u njemu

Stanovnicima na raspolaganju mnogobrojni sadržaji zabavnog i uslužnog karaktera

Stambeno-poslovni kompleks Tamiš kapija prostire se na 43.000 m2, od čega je trećina prostora - u prizemlju i nivou galerije - namenjena uslužnom i komercijalnom sadržaju, dok se na četiri sprata nalazi 276 stanova različitih struktura - od garsonjera do četvorosobnih stanova. Svaki stan ima obezbeđeno parking mesto u suterenskom, prizemnom i galerijskom prostoru, a znatan broj parking mesta za posetioce obezbeđen je i oko objekta.

Stanovnicima Tamiš kapije, osim luksuznih i savremeno opremljenih stanova, na raspolaganju su mnogobrojni sadržaji zabavnog i uslužnog karaktera, veliki supermarket, restorani, zona za rekreaciju i druge delatnosti.

Više od stanovanja

Ideja projekta je da se stanovnicima Tamiš kapije, ali i celog Pančeva obezbedi savremen koncept stanovanja prilagođen potrebama savremenog života. Projekat je odgovor na zahteve tržišta, kome želimo da ponudimo više od stanovanja - prestižnu lokaciju pored reke, luksuzne stanove, savremen koncept života sa svim potrebnim sadržajima unutar samog kompleksa.

Projektovani stambeno-poslovni kompleks Tamiš kapija je u svemu urađen prema usvojenom Izvodu iz Urbanističkog plana i usvojenom Idejnom rešenju, u skladu sa zakonima i propisima i uslovima javno-komunalnih preduzeća. Objekat po svojoj veličini i nameni predstavlja savremen pristup modernoj arhitekturi.

foto: Promo

Lepo i stabilno

S obzirom na geotehničke uslove terena, objekat je fundiran na temeljnoj ploči oslonjenoj posredno sa 606 armiranobetonskih šipova na otporni sloj zemljišta. Kompleks poseduje fasadne zidove, aluminijumsku zastakljenu fasadu tipa zid zavesa, sendvič zid sa svim potrebnim slojevima izolacije.

U objektu su predviđeni priključci za prijem TV programa s priključkom za kablovski distributivni sistem. TV utičnice su predviđene u svim sobama, lokalima, poslovnim prostorima i u supermarketu. Za stambeni deo predviđene su interfonske instalacije s pozivnim tablama i električnim bravama. Na ulazima u stambeni deo predviđen je video-nadzor ulaza preko KDS.

Dodatne informacije možete naći na sajtu: www.tamiskapija.com ili na 011 / 35 39 578.

Zašto izabrati Pančevo

  • Niže cene nekretnina
  • Dve reke protiču kroz Pančevo - Tamiš i Dunav
  • Odlična povezanost sa Beogradom, direktne linije idu na 15 minuta
  • Emisije zagađenja ispod graničnih vrednosti u odnosu na ranije godine
  • Brojni sportski objekti, bazeni, teretane, vrtići, ambulanta
  • Plaža na Tamišu, velika Narodna bašta, veliki marketi i tržni centri

Brojke:

  • 76.203 stanovnika ima Pančevo
  • 27 škola ima na teritoriji Pančeva
  • 18 kilometara između Beograda i Pančeva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track