Specijalne cene za  19.juni –  leto već od 535 evra
Foto: Promo

BIG BLUE NA KOSTA BRAVI

Specijalne cene za 19.juni – leto već od 535 evra

Društvo -

Španija je omiljena destinacija ljubitelja putovanja iz zemlje Srbije. Najbrojnii su oni koji put ove u mnogo čemu očaravajuće zemlje krenu u aranžmanima agencije Big Blue. U letnjim mesecima i danima godišnjih odmora target je „Divlja obala“ ili svima dobro znana Kosta Brava

Agencija Big Blue je već za let 19.juna svojoj klijenteli obezbedila i specijalne cene za ovo čarobno parče Mediterana. Da biste spojili lepo s lepom uštedom predlog je da 11 dana sa 10 noćenja provedete u hotelu Alegria Fenals Mar 3*, AI, po ceni od 695 evra. Ušteda u odnosu na prvobitnu cenu je 70 evra (765 - 695 evra) što nije ni malo zanemarljivo pogotovo ukoliko je u pitanju porodično letovanje

I hotel Reymar 3* za let 19.juna nudi specijalnu cenu - 535 evra. Prvobitna je iznosila 585 evra. Reč je o aranžmanu od 11dana sa 10 noćenja na bazi polupansiona.

foto: Promo

Oba hotela iz ove ponude imaju izuzetno vredne ocene i sjajne komentare na svim portalima. Prvi hotel se nalazi u u mirnoj zoni Fenalsa kilometar udaljen od centra Ljoret de Mara. Poznata Fenals plaža daleko je samo 300 metara. Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju.

Recepcija, restoran, bazen, bar na bazenu, lepo uređena bašta sa terasom, rent a car, prostorija za odlaganje prtljaga, mini-klub za decu, animacija, Wi-Fi u celom hotelu, dozvoljeni kućni ljubimci (do 8kg), deo je ponude ovog hotela koji raspolaže sa 164 sobe - balkon, klima uređaj, kupatilo, fen za sušenje kose, SAT TV, direktna telefonska linija, sef (uz doplatu). Usluga u je na bazi punog pansiona (doručak, ručak i večera – švedski sto). Ukoliko se odlučite da u ovom hotelu boravite 11 dana sa 10. noćenja u terminu od 29.juna, kad ne važi specijalna ponuda, cena aranžmana je 795 evra.

Hotel Reymar 3* je na šetalištu pored mora u turističkoj zoni Malgrat de Mara, kilometar od centra Malgrat de Mara. Deo je niza hotela iza pruge, tako da se do plaže, od koje je udaljen oko 50 metara, stiže pasarelom. Hotel poseduje restoran, bar, lift,otvoreni bazen, terasu za sunčanje, dečije igralište, TV salu. Usluga je na bazi polupansiona (doručak i večera – švedski sto). Sve sobe, ukupno 220, su sa kupatilom i klima uređajem,telefonom, TV prijemnikom i balkonom ili terasom. Cena aranžmana agencije Big Blue za polazak 29.juna (11 dana, 10 noćenja) je takođe 795 evra.

foto: Promo

Spoj dobre klime i izvanrednih plaža je zapravo Kosta Brava u jednoj rečenici. Pruža se od francuske granice pa sve do Barselone. Blizina prestonice Katalonije je takođe vrednost ove obale.

I zalađina je atrakcija. Najviše zarad svoje autentičnosti. Sačuvan je njen tradicionalni izgled pa je postala neka vrsta skrivenog dragulja za posetioce koji priželjkuju nešto više od sunca, peska i sangrije.

Boravak u ovom delu Španije nudi i mogućnost obilaska niza drugih znamenitosti ove čudesne zemlje. Iz mase fakultativnih izleta izdvajamo jedan: posetu gradiću Figueres u kojem će te upoznati lik i delo Salvadora Dalija, jednog od najvećih slikara u istoriji ove umetnosti. I još nešto. Ne propustite da obiđete jedan više nego atraktivan zabavni park. Izlet do Pueta venture obogatiće vaš doživljaj sa letovanja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track