Najnovije vesti

Sa osećajem mirnog života, još uvek se susrećemo u malim gradovima, kao što je Pančevo
Foto: Promo

Prednosti života na samo 20 minuta od centra Beograda

Sa osećajem mirnog života, još uvek se susrećemo u malim gradovima, kao što je Pančevo

Društvo

Svedoci smo vremena globalizacije, svakodnevnog tehničkog napretka, tehnološkog razvoja i konstantnog žala za “prošlim vremenima”, tradicijom i mirnim životom…

Ne tako davno, bili smo svedoci konstantene migracije ljudi iz manjih gradova u prestonicu. Razlog uvek drugačiji, obrazovanje, potraga za boljim poslom, plaćenijim poslom, većim izborima i mogućnostima, mnogo bi to nazvali potragom za boljim sutra.

Život u prestonici nosi i prednosti i mane. Da, pruža veće mogućnosti, da pruža širinu, ali svojim brzim ritmom, udaljava nas od nas samih, ličnog stava i životnih principa. Iz tog razloga, sve je veći broj ljudi, koji se odlučuju da šansu daju manjim gradovima i svoje živote oforme baš u njima. Jedan od manjih gradova je upravo i Pančevo.

Grad nadomak Beograda - Pančevo, grad na obali dveju reka, Dunav i Tamiš, četvrti je grad po broju stanovnika u Vojvodini. Na teritoriji te opštine prema popisu iz 2011. živi ukupno 123.414, a u samom gradu 76.203 stanovnika.

foto: Promo

Ponos Pančeva – Tamiš Kapija

Projektovani stambeno-poslovni kompleks Tamiš Kapija zadovoljava sve želje zainteresovanih budući da, po svojoj veličini i nameni, predstavlja savremen pristup modernoj arhitekturi. Prostire se na 43.000 m2. Prizemlje i nivo galerije namenjeni su uslužnom i komercijalnom sardžaju, dok se od prvog do petog sprata nalaze stanovi različitih struktura-od garsonjera do četvorosobnih stanova.

Ovaj kompleks pruža mnogobrojne sadržaje zabavnog karaktera, veliki supermarket, restorane, fitness centar, poštu menjačnicu, bankomat, kao i zone za relaksaciju. U toku je izgradnja dečijeg igrališta u okviru kompleksa.

Cene kvadrata kreću se već od 700 evra. U saradnji sa AIK Bankom, Jubankom, Vojvođanskom bankom i Erste Bankom, stanovi na prestižnoj lokaciji, na samoj obali Tamiša, nikada nisu bili povoljniji.

foto: Promo

Povoljne cene

Rata kredita, podignutog u jednoj od ovih banaka, za prosečan stan u Srbiji iznosi od 120 evra mesečno. Započnite novo poglavlje u vašem i životu vaše porodice upravo na obalama prelepe vojvođanske reke po nikada povoljnijim cenama. Neka baš danas bude dobar dan za novi stan!

Za one koji imaju studenta u kući, svakako je važna informacija da je Stomatološki fakultet udaljen 20 minuta hoda, Pravni fakultet i Fakultet humanističkih nauka udaljeni svega 15 minuta hoda od kompleksa Tamiš Kapije, a od centra Beograda ste na 20 minuta vožnje.

Više informacija možete pronaći na sajtu www.tamiskapija.com ili na telefon 011 35 39 578.

Zadovoljene sve potrebe

Zdrav život nadomak Beograda

Ukoliko nemate sopstveni prevoz, a želite da stignete brzo do centra prestonice - ne brinite, direktne linije na relaciji Pančevo-Beograd saobraćaju na 15 minuta. Ukoliko preferirate zdrav i sportski stil života, veliki broj teretana, bazen, wellness centar postoji u samom Pančevu, te će na taj način, i te vaše potrebe biti zadovoljene.

Činjenice

Ponuda koja se ne propušta

Stan od 42 m2 za 37.400 evra

Stan od 26 m2 za 22.100 evra

Stan od 92 m2 za 66.000 evra

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...