Ušteda po aranžmanu na čarter letu čak 130 evra
Foto: Promo

BIG BLUE NUDI UMANJENE CENE NA KRITU ZA POLAZAK 24. JUNA

Ušteda po aranžmanu na čarter letu čak 130 evra

Društvo -

Krit je najveće ostrvo u Grčkoj i peto ostrvo po veličini u Mediteranu. Nalazi se na raskrsnici tri kontinenta - Evrope, Azije i Afrike. Zapljuskuju ga tri mora - Libijsko, Egejsko i Jonsko. Obala je ukrašena brojnim zalivima, poluostrvima i uvalama koje ljubomorno skrivaju prelepe plaže. Brojni hoteli različitih kategorija, božanstvene plaže i još puno toga što je posebnost ovog ostrva koje se u mnogo čemu razlikuje od drugih biće deo vaše svakodnevnice 11 dana ukoliko se odlučite da do ovog čarobnog kopna u vodama Sredozemlja odete čarter letom agencije Big Blue.

foto: Promo

U aranžamnima agencije Big Blue cena letovanja na Kritu, s uračunatom avio-kartom, su više nego povoljne. Bonus na sve je i podatak da u brojnim i vrlo pažljivo biranim hotelima za let 24. juna agencija Big Blue daruje i nešto niže cene. Konkretno…

Hotel SANTA MARINA 3* je mali ukras u hotelskoj ponudi zadivljujuće lepog mesta Agios Nikolaus. Nalazi se u centru grada, 600 metara udaljen od jezera Agios Nikolaus i isto toliko od glavnog trga. Peščana plaža Amos, koju ukrašva plava zastava za kvalitet i čistoću, deleko je samo 50 metara. Istina, ležaljke i suncobrani se doplaćuju ali to ne umanjuje lepotu odmora i čaroliju letovanja. Usluga u hotelu je na bazi polupansiona uz napomenu da postoji i mogućnost doplate za all inclusive. Nova cena aranžmana (11 dana, 10 noćenja) u ovom hotelu, s polaskom 24. juna, iznosi 499 evra.

Ali lepota Krita nije samo magija pitoresknog gradića Agios Nikolaus. I grad Hersonisos nudi mnogo toga što rado nazivamo letnji san. Pogotov ukoliko se odlučite za mnogima pristupačan hotel ERI BEACH & VILLAGE 3*, samo 500 metara udaljen od centra grada i 25 kilometara od aerodrome što je više nego idealno za one koji traže brze transfere.

foto: Promo

Arhitektonski je vešto ukomponovan u stenoviti deo čarobne obale. Odmah pored hotela je dugačka peščana plaža s ležaljkama i suncobranima koji se naplaćuju. Hotel ima 580 soba i sve imaju pogled na baštu, bazen ili na more. Standardne sobe, prostrane i komforne, namenjene su za smeštaj dve ili tri osobe ( treći ležaj je pomoćni), a porodični apartmani površine oko 37 kvadrata su namenjeni za smeštaj od dve do četiri osobe. Sve sobe u ovom hotelu imaju klima uređaj, telefon, kupatilo (tuš/kada, WC), SAT TV, fen za kosu, sef (uz doplatu), krevetac (na upit u porodičnim sobama), balkon. Usluga je na bazi all inclusive ponude, a cena aranžmana za polaskom 24. juna sada je nešto manja - od 729 pala je na svega 599 evra po osobi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track