JOŠ JEDAN OČAJNI RADNIK GOŠE POKUŠAO SAMOUBISTVO: Oca sahranio pre dva meseca, popio sedative i poručio: Čuvajte mi majku
Foto: Vladimir Šporčić

tragično

JOŠ JEDAN OČAJNI RADNIK GOŠE POKUŠAO SAMOUBISTVO: Oca sahranio pre dva meseca, popio sedative i poručio: Čuvajte mi majku

Društvo -

Još jedan radnik Goše FŠV je zbog nemaštine pokušao da sebi oduzme život. Srećom blagovremenom intervencijom policije i hitne pomoći sve se dobro završilo i radnik je sada zbrinut u bolnici, navodi portal Palanka danas.

Kako ovaj portal nezvanično saznaje, radnik je bio u teškom materijalnom stanju, bukvalno bez dinara. Više puta je išao do generalnog direktora da moli za platu. U dugovima do guše tražio je neplaćeno odsustvo kako bi zaradio za sebe i svoju majku, pošto je oca sahranio pre dva meseca, međutim ni to mu nisu dali.

foto: Kurir

U očajanju danas je popio šaku lekova i otkucao oproštajno pismo koje je postavio na svoj fejsbuk profil. To pismo ga je i spaslo pošto je koleginica koja je pročitala pismo istog časa alarmirala policiju. koja je sa službom hitne pomoći stigla na vreme da ga spase.

(Kurir.rs/palankadanas.com)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

UKRATKO SA RATKOM FEMIĆEM U 5 do 5: Radnička dilema: Da se besimo il' da pušimo marihuanu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track