Najnovije vesti

EVA RAS O BRUTALNIM NAPADIMA NA AMG I RODIĆA: Sve nam je sve gore i gore, postali smo nečije lutke!
Foto: Marina Lopičić

Nezapamćeni napadi režima

EVA RAS O BRUTALNIM NAPADIMA NA AMG I RODIĆA: Sve nam je sve gore i gore, postali smo nečije lutke!

Društvo

Glumica Eva Ras najoštrije je osudila brutalne režimske napade na Kurir, AMG i Aleksandra Rodića, istakavši da je njen glavni utisak o situaciji u društvu da narod kontinuirano predstavlja žrtvu države.

 

"Pritisnuti smo potpuno, a moj utisak je da su gotovo svi utihnuli. Niko se ne buni. Čovek bi rekao da ne može biti gore, a nama je sve gore i gore. Bilo je ovako i za vreme Tita. Čovek nije mogao da digne glavu. Radili smo da platimo račune. Postali smo nečije lutke. Narod je uvek bio žrtva države. Žao mi je zbog ovog što se vama dešava", poručila je Ras za naš list.

 

Podsetimo, pre samo 15 dana, "Adrija medija grupa" (AMG) Aleksandra Rodića i sve firme u vlasništvu porodice Rodić dobile su zvanična uverenja od Poreske uprave Ministarstva finansija Republike Srbije da su izmirile sve obaveze koje su u nadležnosti Poreske uprave.

 

"Adrija medija grupa" je od 2012. godine dosad platila 1.628.473.710 dinara na ime raznih poreza Republici Srbiji.

 

AMG i sve kompanije koje posluju u okviru njega takođe su dobili i uverenja od Sekretarijata za javne prihode Gradske uprave Grada Beograda da su sva potraživanja izmirena sa 9. junom 2017, a onda se pojavio izmišljeni dug od 6.889,24 dinara za period od 1. do 30. 9. 2014. koji je narastao do neverovatnih 2.152.946,64 dinara.

 

Umesto da odgovori na kritike iznete u našim medijima, diktator Aleksandar Vučić ih ne demantuje, jer su istinite, već zamenom teza pokušava da nas predstavi kao milionske dužnike i time stvori uslove za naše nesmetano gašenje.

 

Po ekspresnom postupku izmišljen je fantomski, nepostojeći dug AMG iz 2014. i 2015. godine, a kamata je određena - odokativno.

 

Kao primer navodimo konkretne slučajeve finansijske zloupotrebe: izmišljeni dug od 6.889,24 dinara za period od 1. do 30. 9. 2014. narastao je do neverovatnih 2.152.946,64 dinara.

 

Vučić je naredio ljudima u Poreskoj upravi da izmisle još desetine lažnih dugovanja u visini od po svega nekoliko hiljada dinara, koja su volšebno narasla do milionskih iznosa.

 

 

(Kurir.rs/Foto: Marina Lopičić)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

KURIR TV VANREDNE VESTI: Diktator i njegovi saradnici prete distributerima lista Kurir!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...