Najnovije vesti

ŽIVKOVIĆ O ZABRANI KURIRA NA KIOSCIMA: Vučić je ponovo pobesneo jer pišete o njegovim lažima
Foto: Printscreen

ŽIVKOVIĆ O ZABRANI KURIRA NA KIOSCIMA: Vučić je ponovo pobesneo jer pišete o njegovim lažima

Društvo

Lider NS Zoran Živković, reagujući na nove napade na Adrija medija grupu i Aleksandra Rodića, izjavio je da je u pitanju logična reakcija, jer je Vučić ponovo pobesneo jer neko piše o njegovim lažima.

 

 

"Vučićeve laži ne bi trebalo da budu štampane ni u kojim novinama pa ni u Kuriru i ovo je logična reakcija. Znači, Vučić je ponovo pobesneo, ponovo je njegova terapija za njegovo političko ludilo istekla i on se ponaša zajedno sa svojim saradnicima na način kao da je ovo Nemačka tridesetih godina prošlog veka", istakao je Živković.

 

Vučićeve laži ne bi trebalo da budu štampane ni u kojim novinama pa ni u Kuriru i ovo je logična reakcija. Znači, Vučić je ponovo pobesneo, ponovo je njegova terapija za njegovo političko ludilo istekla i on se ponaša zajedno sa svojim saradnicima na način kao da je ovo Nemačka tridesetih godina prošlog veka.

 

foto: Kurir

 

Podsetimo, nakon višenedeljnih pritisaka na "Adrija medija grupu" i njene zaposlene slanjem raznih inspekcija, finansijske kontrole i zastrašivanjem urednika, novinara i foto-reportera, vladajući režim napravio je još jedan korak u želji da uništi Kurir.

 

U pokušaju da finansijski iscrpi "Adrija medija grupu", režim Aleksandra Vučića ide tako daleko da pokušava, suprotno zakonima ove zemlje, da zaustavi i sabotira prodaju dnevnog lista Kurir na trafikama i drugim prodajnim mestima širom zemlje.

 

Naime, svim distributerima je prećeno i od njih traženo da sabotiraju Kurir po svaku cenu i da se naslovna strana Kurira više ne sme videti na kioscima.
Vrh vlasti želi na ovaj način da našem najprodavanijem izdanju obori tiraž i time zaustavi kritičko pisanje o malverzacijama režima Aleksandra Vučića.

 

"Adrija medija grupa" podseća da su ovakvi postupci zakonom kažnjivi i da u članu 149 Krivičnog zakonika Republike Srbije stoji: "Ko neovlašćeno spreči ili ometa štampanje, snimanje, prodaju ili rasturanje knjiga, časopisa, novina, audio i video kaseta ili drugih sličnih štampanih ili snimljenih stvari, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do jedne godine".

 

AMG traži od nadležnih organa, tužilaštva i policije da odmah reaguju i spreče ova kriminalna dela.

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...