Letovanje u Hiltonu s ponudom  sve uključeno za 379 evra
Foto: Wikimedia

KONTIKI U JULU I AVGUSTU UVODI NOVE LETOVE DO HURGADE

Letovanje u Hiltonu s ponudom sve uključeno za 379 evra

Društvo -

Hurgada, to čarobmo letovalište Egipta, ponovo je u epicentru interesovanja srpskih turista. KonTiki, agencije od imena i ugleda, gotovo da je rasprodala sva mesta na avionima za juli i avgust tako da će u ova dva meseca uskoro biti uveden u dodatni let. U međuvremenu ne propustite da rezervišete ono što u ponudi još ima.

Hilton resort 5* je hotel magija. Usidren je u srcu odmarališta Memše, na privatnoj peščanoj plaži bez korala. Ležaljke i suncobrani su naravno besplatne za goste. Već na prvom koraku, monumentalnošću ulaza i prostranim lobijem, oduševljava goste kojima je na raspolaganju 401 soba uz napomenu da svaka uz sef, klima uređaj, SAT TV, mini-bar i telefon, odnosno kupatilo s fenom, ima i prostran balkon s lepim pogledom. Usluga je all inclusive sa uistinu bogatim švedskim stolom prilagođenim ukusima gostiju is Evrope. Hotelski sadržaji, sa dva spoljašnja i jednim pokrivenim bazenom, samo su delić bogatstva sadržaja posebno onih koji deci omogućavaju zanimljiv dan a odraslima mogućnost da osim kupanja i sunčanja deo odmora potroše i na lepe hobije ili sportske aktivnosti. Ono što je posebna atrakcija ovog hotela jeste cena – kreće se već od 379 evra po osobi.

foto: Wikimedia

Jedan od hotela koji zaslužuje apsolutnu pažnju je i Sentido Palm Royale Soma Bay 5* u kome vas čeka maksimalno uživanje ne samo na peščanoj plaži koju zapljuskuju talasi čistog mora već i u hotelskim bazenima koji su jednaka radost kako za odrasle tako i za decu. Ovaj hotel, dovoljno daleko od gradske vreve, istinska je oaza mira ali i maksimalnog komfora uz nenametljivu ljubaznost osoblja koje uz minimalan bakšiš celom odmoru, uz neočekivana iznenađenja, daruje dimenziju više. Trebalo bi takođe naglasiti da hotel nosi oznaku KonTiki kluba što znači da uz sve druge pogodnosti ima i animatora na srpskom jeziku. Cena aranžmana je već od 469 evra.

Adut KonTikijeve ponude za sezonu 2017. je Grand Plaza Hotel. Transfer od aerodrome do hotela traje samo pet minuta što za one koji žure da se bućnu u vodu nije zanemarljiv podatak baš kao ni onaj drugi da je hotel lociran na kraju pešačke zone Memše a na samoj obali. Hotelska plaža je peščana. Liči na malu lagunu sa koralnim grebenom u jednom delu uz napomenu da je veći deo zona bez korala.

foto: Wikipedia

Gostima su na raspolaganju i tri restorana, dva bara i dva spoljašnja bazena od kojih se jedan greje tokom zimske sezone. Tu su još i dečiji bazen, zatim centar za ronjenje, spa&wellness centar, prodavnice suvenira, teniski teren, bilijar….

Usluga je all inclusive a cena aranžmana već od 359 evra s uračunatim avio-prevozom.I sve ovo je na obalama najčistijeg svetskog mora na kome je Hurgada džek pot u svetskoj igri privlačenja gostiju. Uostalom i turizam na Mediteranu i Bliskom istoku je neodvojiv od trolista: idealna klima, savršeni hoteli sa plažama i uzvišeni ostaci starih civilizacija. Egipat ima sve to. I još nešto: u Hurgadi ne postoji loš dan za kupanje i sunčanje tokom cele godine. Nebo je plavo, plavo i plavo, a Crveno more toplo i u svim mogućim nijansama plavog spektra. Posebna priča su hoteli različitih kategorija, ali besprekorno udobni, s vrhunskom i diskretnom uslugom. Najzad, tu je i ono što drugi nemaju: nepreglednu pustinju, grobnice faraona, fascinantni Karnak ili koralne sprudove...Doživljaj letovanja u Egiptu je i susret s beduniskm selom, jahanje kamile, zalazak sunca u pustinji. Ali u Egiptu ima i onogo što niste možda znal da postoji. Konkretno, naša muzika liči na egipatsku, naši kolači na njihove a neka jela su kao da su u Beogradu spremana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track