KAKO DA UŠTEDITE NA AVIO-PREVOZU: Uplatite letovanje dva dana pred put!
Foto: Thinkstock

U jeku sezone

KAKO DA UŠTEDITE NA AVIO-PREVOZU: Uplatite letovanje dva dana pred put!

Društvo -

Letnja sezona je u jeku, ali ono najvažnije tek dolazi. Ukoliko ste jedan od mnogih koji još nisu izabrali destinaciju za ovogodišnji letnji odmor, možda će vam ovaj savet dobro doći kako biste značajno uštedeli.

Naime, Grčka je jedna od omiljenih destinacija srpskih turista, od kojih se nemali broj odlučuje da se u ovu zemlju uputi autobusom. Razlog je svakako jeftinija cena aranžmana u odnosu na avio prevoz. Međutim, ono što verovatno niste znali je da se i aranžman koji podrazumeva odlazak avionom može višestruko isplatiti.

Naročito isplative mogu biti destinacije poput grčkih ostrva Rodos, Krit, Zakintos i Krf, ali i italijanske destinacije Sicilija i Rimini. Ukoliko budete dovoljno strpljivi i sačekate dva dana do željenog datuma za polazak, moći ćete da nađete veoma povoljne Ultra last minute ponude.

Razlog je jednostavan - mnoge agencije u ponudi imaju veliki broj čarter letova, a kapaciteti po pravilu nisu potpuno popunjeni. Upravo zbog toga, u ponudi bi mogli da se nađu aranžmani s velikim popustima, koje svakako treba iskoristiti. Strpljenje se svakako isplati, a letovanje će biti odmor u pravom smislu te reči.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track